Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 9. -es csaj a suliba, akit szeretnék felvenni MSN-re, szeretnék tipeket kérni, hogy milyen indokot mondhatnék neki, ebben kérnék segítséget!?
Figyelt kérdés
köszi2009. febr. 26. 15:59
1/7 anonim válasza:
Szerintem simán mond meg neki, hogy tetszik és szeretnéd megismerni, felvehetnéd e MSNre. Én ezt írtam a mosatni barátnőmnek pedig elötte nem is ismertem és már fél éve tökéletes szeretetben élünk egymás mellett :)!A csajok nem buták, simán levágják mit akarsz tőlük, de ha azt mondod matek doga miatt vetted fel, akkor ugy is fognak hozzád állni.
22/f
2/7 anonim válasza:
hát ne ugy kezdd h szia tetszel vagy ilyesmi...csak szolidan h lááttalak suliban(ha 1suliba jártok) én egyszer ugy vettem fel egy fiú hogy a barátnőm mondta hogy vegyem föl msnre és beszélgessek veleXD(ami persze nem igaz) na mind1 csak ügyesen;)
3/7 anonim válasza:
miért ismerkedik mindenki msn-en??? yaaay. ha már INDOK [ebben a kérdésben már-már ürügyként hangzik] kell ahhoz hogy felvedd msn-re...mi lesz veled ha felnőtt leszel? hmm? nem tudsz majd megszólítani embereket, úgy mint most? amúgy bármit kérdezhetsz tőle, miután közös suliba jártok akár tanulással, tanárokkal kapcsolatban el tudtok kezdeni beszélgetni.
4/7 anonim válasza:
Figyi.. csak nyugi :D légy önmagad, semmi pánik :D egy kis impromizáció :P
5/7 anonim válasza:
előző vagyok. ja és ha bejön neki a szöveged akkor ok ha nem akkor meg .. na ennyi :D de viszont ha elsőre ugytűnik hogy nemjössz be neki ne szomorkodj fogtok még beszélni és kituggya :D és sose vidd túlzásba. ne vegye rajtad észre teljesen hogy nagyon teccik xD(19/F)
6/7 anonim válasza:
szerintem úgy h odamész hozzá és megmondod neki h szivesen megismernéd mert szimpatikusnak tűnik.biztos megadja az msn címét ha te is szimpi vagy neki:)
7/7 anonim válasza:
Iwiv-ről le lehet nézni a címét. Iwivre nem is muszáj felvenned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!