Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-26 éves fiúk! Foglalkoznátok egy 17 éves lánnyal? Kort is írjatok, illetve indokot! Bővebben lent.
A korombelieknek nem tetszem, s szerintem még nagyon gyerekesek is hozzám képest. Gonoszan piszkálódnak, stb, mint az óvodában. Viszont szeretnék végre egy komoly kapcsolatot, s a válaszokból következtetvén megtudnám állapítani, hogy érdemes-e várni egy idősebb fiúra avagy feladjam a reményt?
Vörös hajam van, s kék szemem, szeplőim. Gyakran e miatt nem tetszem a másik nemnek, illetve mert nem vagyok egy nádszálvékony alkat; nagy mellek, kis has, kerek fenék...s ehhez még magas is vagyok.
Nem ismerkedés céljából teszem ki ezt a kérdést, még mielőtt valaki félreértené, csak rosszul esik, hogy mindenkinek vannak udvarlói, párja, csak nekem nincs. Általában molett, igénytelen, szűz tinifiúknak, vagy az öregembereknek tetszem, bár sok mindenki megfordul utánam az utcán,(kitudja miért, lehet nem éppen a pozitív tulajdonságaimat pásztázzák) mégsem történik semmi. Help!
"tapasztaltabbra bíznám magam"
Na és miért? Egyrészt attól, hogy valaki tapasztalt, lehet oltári béndzsa is. Kialakulhat hamis kép a szexről, mert hiszen "ő tapasztalt, akkor tuti bennem van a hiba, ha valami nem működik" Másrészt te miért vársz el olyat, amit nem tudsz kölcsönösen nyújtani?
A másik, amin gondolkozz el: biztos vagyok benne, hogy van a környezetedben neked megfelelő srác, és lehet olyan is, aki tett is lépéseket. Vedd észre őket is!
23-25 felett épeszű férfit nem érdekelnek tinilányok, egészen egyszerűen a teljesen más élethelyzet miatt. Te témazárókra tanulgatsz, ők meg dolgoznak, lakást vesznek, életet építenek. Te ehhez még hozzá sem kezdtél, gyerek vagy, akinek se kiforrott személyisége, se közép- és hosszútávú céljai sincsenek. Egy 25 éves férfi csak az idejét vesztegeti, ha tinilánnyal jár.
Ja, és ezeket egyáltalán nem bántásként írtam, ezek tények. Remélem nem veszed magadra!
Még egyszer mondom: százezer százalék, hogy van a (tágabb) környezetedben értelmes, normális srác. Igen, nagy valószínűséggel szüzek, de majd belejöttök együtt, mindenki így kezdi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!