Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jó indokot tudtok akkor, ha megfogom valaki seggét? (Nem a barátnőm) 24/F
Ott mászott egy légy, nézd hogy megfogtam?! Felszabadultál, most már én is csíphetlek?
(Ezdeszar)
Jóú napot! Én a farmerminőségbiztosítási ügynök vagyok, megkő vizsgálnom a farmerja feszülési fokát.
Vagy: "Rádragdat egy rágó azt próbáltam lekaparni"
C: "Gratulálok! Ön esélyese a 3000000 milliárdos sorsolásnak! Mit kell tennie? Forduljon meg és ne mozdljon!
- Bocsi, hogy megfogtam a segged, csak egy hímsoviniszta seg--gfej vagyok.
Beválhat.
Nem tudom, ha bárki hozzám ér, aki nem a pasim, főleg fenék, mell környékén, akkor semmilyen magyarázatot nem fogadok el, leüvöltöm az illető fejét, és soha többé nem állok szóba vele.
Ne tapizz olyat, akiről nem tudod biztosan, hogy szeretné. Undorító, tapló, alpári dolog ilyet csinálni...
Képzeld el, hogy egy koszos, szakadt, büdös, fogatlan, öreg cigány csöves bácsi (még csak nem is néni) megfogja a farkad, csak úgy, a semmiből, mondjuk a tömött villamoson. Milyen jó indokot tudna mondani, amivel igazolja a tettét?
Na, kb ugyanaz az indok jó lesz a fenékfogdosásra is. Már ha egyáltalán van időd elmondani, mert ha nekem valaki akaratom ellenére fogja meg a fenekem, az igen hamar egy naaaaaaaaaaaagy piros folt és fájó fül büszke tulajdonosává válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!