Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen jó indokot tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HTMB kérdése:

Milyen jó indokot tudtok akkor, ha megfogom valaki seggét? (Nem a barátnőm) 24/F

Figyelt kérdés
Kérdés magáért beszél... idiótákat is szívesen látom

#csajozás #szippú #beyolozzukmintadstrasht
2016. júl. 7. 23:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
52%

Ott mászott egy légy, nézd hogy megfogtam?! Felszabadultál, most már én is csíphetlek?

(Ezdeszar)

2016. júl. 7. 23:58
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Hát, ugyan az baráti társaságon belül volt, hogy megfogtam a fenekét csak úgy egy lánynak. De előre szóltam, hogy megértse, egyszerűen szükségem van erre, mert ritka az olyan jó fenék, mint ami neki van. A bóktól el is lágyult és megengedte.
2016. júl. 8. 00:00
 3/15 anonim ***** válasza:
42%
Hát 1-es válaszoló kib_szott szánalmas volt.
2016. júl. 8. 00:03
 4/15 anonim ***** válasza:
68%
rá csapsz és azt mondod pont 1 darázs volt a fenekeden azt csaptam le
2016. júl. 8. 00:07
 5/15 anonim ***** válasza:
19%

Jóú napot! Én a farmerminőségbiztosítási ügynök vagyok, megkő vizsgálnom a farmerja feszülési fokát.

Vagy: "Rádragdat egy rágó azt próbáltam lekaparni"

C: "Gratulálok! Ön esélyese a 3000000 milliárdos sorsolásnak! Mit kell tennie? Forduljon meg és ne mozdljon!

2016. júl. 8. 00:12
 6/15 anonim ***** válasza:
98%

- Bocsi, hogy megfogtam a segged, csak egy hímsoviniszta seg--gfej vagyok.

Beválhat.

2016. júl. 8. 00:16
 7/15 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom, ha bárki hozzám ér, aki nem a pasim, főleg fenék, mell környékén, akkor semmilyen magyarázatot nem fogadok el, leüvöltöm az illető fejét, és soha többé nem állok szóba vele.

Ne tapizz olyat, akiről nem tudod biztosan, hogy szeretné. Undorító, tapló, alpári dolog ilyet csinálni...

2016. júl. 8. 00:17
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem aztán jöhetnél bármilyen indokkal, az én fenekemet ne fogdossák idegenek, azért van egy határ.. Vágtam én már visszakézből pofon ezért pasit és bármikor újra megtenném. Ritka nagy tahóság idegen nők seggét fogdosni, ez már a legalja...
2016. júl. 8. 00:21
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem pont ugyanazokat az indokokat tudom akkor amikor megfogod valaki seggét, mint mikor nem fogod senki seggét.
2016. júl. 8. 00:30
 10/15 anonim ***** válasza:
89%

Képzeld el, hogy egy koszos, szakadt, büdös, fogatlan, öreg cigány csöves bácsi (még csak nem is néni) megfogja a farkad, csak úgy, a semmiből, mondjuk a tömött villamoson. Milyen jó indokot tudna mondani, amivel igazolja a tettét?

Na, kb ugyanaz az indok jó lesz a fenékfogdosásra is. Már ha egyáltalán van időd elmondani, mert ha nekem valaki akaratom ellenére fogja meg a fenekem, az igen hamar egy naaaaaaaaaaaagy piros folt és fájó fül büszke tulajdonosává válik.

2016. júl. 8. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!