Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfogom találni vajon még a páromat?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok és ez sokszor meg is látszik rajtam, még félénkebb vagyok meg amugy sem egy nagydumás lány. lehet külsőre "hidegnek" is tűnhet ez, mert nem vagyok az az ölelgetős , sipitozós lány,de szeretek jó témákról beszélni. Szeretek " filozofálni" az élet nagyobb kérdéseiről. Mondjátok,már esélytelen lennék? Van olyan fiú akinek ez tetszik ? Vallásos is vagyok,de persze nem a térítő tipusból.. :) 20/L2013. máj. 11. 17:28
1/24 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan, hogy pár, csak valaki akit elviselsz annak.
2/24 anonim válasza:
Szoktál ismerkedni párkeresés céljából? Valamiféle nyitottságot neked is mutatni kell. A fiúk, ha nem látják rajtad, hogy nyitott lennél akár egy kicsit is, akkor nem fognak feléd közelíteni, mert attól tartanak, hogy elhajtod őket.
Tehát neked is muszáj tenni érte.
És persze nem vagy reménytelen eset. :)
3/24 anonim válasza:
Nekem ezek alapján szimpatikusnak tűnsz, de minden bizonnyal neked is vannak negatív tulajdonságaid, amiket itt nem soroltál fel...
Mondjuk fiatal vagyok hozzád.
4/24 anonim válasza:
Addig okés volt, míg nem olvastam a vallásosságot..
5/24 A kérdező kommentje:
Miért, mi a gondod vele ?
2013. máj. 11. 17:36
6/24 anonim válasza:
Házasság előtt szex? Hogy állsz ehhez a kérdéshez?
7/24 A kérdező kommentje:
Egyre inkább arra hajlok, hogy ne legyen. Így, hogy látom mi megy a környezetembe, hogyan szakadnak meg a dolgok pedig minden " klappolt" két ember között.Jobb ha várok egy olyan emberre aki majd tényleg megérti ezt a döntésemet. :)
2013. máj. 11. 17:44
8/24 anonim válasza:
"Vallásos is vagyok"
Ezért vagy szűz? Vagy azért mert nem tetszel senkinek?
Képet!
9/24 A kérdező kommentje:
Ide nem raknék ki képet ,de azért nemhiszem, hogy annyira csúnya lennék (:, nem a vallás miatt vagyok szűz. Lett volna rá lehetőségem, hogy elveszítsem,de nem volt meg a megfelelő ember..úgy éreztem.
2013. máj. 11. 17:52
10/24 anonim válasza:
Ja, bocsi... akkor az első igen... de sanszos, hogy a második is :S
Ez már eléggé szar helyzet!
Azért próbálj meg ismerkedni, meg nyitott lenni mindenre! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!