Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megfogom talalni enis az igazit? 18 L
Figyelt kérdés
Majus 18.an szakitottunk a baratommal de ez mar a 3. szakitasunk,ez mar vegleges...egyetemen van es meg 5 ev van neki es 200 kmre voltunk egymastol sok veszekedes miatt is vege lett..Szerintetek van eselyem hogy egy olyan fiut talaljak aki mellettem van szeret es nem hagy el ? Mostansag olyan nehez...nem vagyok csunya vagy ilyesmi sem bekepzelt..csak tul komoly..nekem o volt az elso komoly baratom 2es fel evet jartunk..nekem 1 kell aki mellettem van nem szorakozas...:( erdelyi vagyok amugy..2011. jún. 7. 15:44
1/14 anonim válasza:
Miért ne találnád? Persze garancia csak a halálra van, de semmivel sincs kisebb esélyed mint bárki másnak.
3/14 anonim válasza:
Még csak most kezdted el az életet. Plusz pont abban a korban vagy amikor alapból egyszerü az egész. Nem keseregni hanem tenni! Aminek mennie kell hagyd menni, aminek jönnie kell azt pedig engedd be!
4/14 anonim válasza:
Persze, hogy találsz partnert, bár most biztosan úgy érzed, hogy nem. De legyél optimista.
6/14 A kérdező kommentje:
Es ez az a lany akivel egyutt van a volt baratom csak facebook cime van. Szerintetek jobb nalam? Oszinten..
2011. jún. 7. 15:58
7/14 Kingaa1 válasza:
Tusnadi vagy? de jo:) en Gyergyoi:) na mindegy... kapsz ha akarsz
8/14 anonim válasza:
Szerintem te csinosabb vagy sokkal. Mindketten helyesek vagytok, de te azért jobban nézel ki, legalábbis számomra jobban bejössz. :)
10/14 anonim válasza:
ez komoly??
te ezerszer csinosabb vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!