Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet olyan lányt találni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan lányt találni, akiben megvan az a kis plusz?

Figyelt kérdés

A plusz alatt nem a 85C-s kosárméretet értem :)

Szóval az a problémám, hogy itt Pesten rengeteg a tömeglány, akinek semmi egyénisége sincs. Nekem mindig is olyanok jöttek be, akik nem a tömeggel sodródnak, hanem megvan a saját stílusuk, nem tartják cikiknek, ha néha olvasnak, azt sem bánják ha piszkosak lesznek a kertimunkában vagy kutyasétáltatás után. Ez csak pár példa volt.

Pl. voltam pénteken egy ballagáson, ahol a 11. es lányka olyan szokatlan beszédet tolt le, hogy majd leesett az állam, utána egyből máshogy néztem rá, utána is érdeklődtem, de sajnos van barátja és én nem vagyok olyan hogy belerondítsak más boldogságába..:)

Szerintetek hol érdemes keresni a különleges lányokat?

Különleges lányok, merre vagytok??

2013. máj. 5. 22:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Hát 2013-ban is lesz X Faktor :D
2013. máj. 5. 22:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Az egósag ha azt mondom itt vagyok? o.O nem vagyok ego de nagyon nem vagyok tucatlany :) stb... :P
2013. máj. 5. 22:58
 3/11 anonim ***** válasza:

hát itt Pesten tényleg sok a tucat ember igazad van xD

Egyéniségekből sok van de sajna sok nincs egyedül

vágj bele úgy ismerkedésekbe h teljesen olyanokat ismersz meg akikkel nem találkozol nap mint nap hanem max egy iskolába jártok és úgy :D kiderülhet bármi :D

4/11 anonim ***** válasza:
naja, valamit tv alá, és máris srégen látod
 5/11 anonim ***** válasza:
Én sem mondanám magam annak.
 6/11 anonim ***** válasza:

A különleges elég tág fogalom :D

De amúgy nem mindenki tucatlány. Csak a pasik többségének még mindig ez kell. És pont ez a lényege ennek: a tucatból sok van, a különlegesből vagy másból kevés, kell keresni őket. Mindenhol ott vannak (vagyunk?) :D

De hogy a kérdésre pontosan válaszoljak; szerintem a 4-6-os villamos vonalán járkálnak ilyenek, esetleg a kettes metrón ;) Nagy segítség, mi? :D

2013. máj. 5. 23:03
 7/11 anonim ***** válasza:

mindenhol vannak csak keresni kell őket, de semmiképp se add fel, mert fellelhetőek vagyunk, még nem haltunk ki:D

egyébként mostanában elég sok lány olvas tök mind1, hogy mit, ha már olvas az csak pozitív:)

19/L

2013. máj. 5. 23:04
 8/11 Irisz42 válasza:
Hát kevés ilyen lány van. De szerintem sokkal jobb az egyéniség. Egóság lenne ha azt mondanám én ilyen vagyok? :)
2013. máj. 7. 19:42
 9/11 anonim ***** válasza:
keress és megtalálod tényleg kevés az ilyen lány de vannak.
2013. szept. 16. 22:49
 10/11 anonim válasza:
Bennem megvan, na de ezt csak olyan ember veheti észre, akiben szintén van egy kis plusz.
2013. szept. 16. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!