Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet olyan lányt találni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan lányt találni, akiben megvan az a kis plusz?

Figyelt kérdés

A plusz alatt nem a 85C-s kosárméretet értem :)

Szóval az a problémám, hogy itt Pesten rengeteg a tömeglány, akinek semmi egyénisége sincs. Nekem mindig is olyanok jöttek be, akik nem a tömeggel sodródnak, hanem megvan a saját stílusuk, nem tartják cikiknek, ha néha olvasnak, azt sem bánják ha piszkosak lesznek a kertimunkában vagy kutyasétáltatás után. Ez csak pár példa volt.

Pl. voltam pénteken egy ballagáson, ahol a 11. es lányka olyan szokatlan beszédet tolt le, hogy majd leesett az állam, utána egyből máshogy néztem rá, utána is érdeklődtem, de sajnos van barátja és én nem vagyok olyan hogy belerondítsak más boldogságába..:)

Szerintetek hol érdemes keresni a különleges lányokat?

Különleges lányok, merre vagytok??

2013. máj. 5. 22:54
1 2
 11/11 anonim válasza:
Biztosan a lányokat szereted te ?
2013. okt. 7. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!