Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudnék találni kedves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék találni kedves, romantikus lányokat, akiben meg lehet még bízni?

Figyelt kérdés
Mielőtt pár mondatban összefoglalnám azt, ki is vagyok, először néhány szót arról, miért írtam ki a kérdést. Harminc éves fiú vagyok, és az ismerkedés csak nem akar alakulni, ez abból adódik, hogy romantikus lelkületű, visszahúzódó, érzékeny fiú vagyok, és a mai lányoknak nem erre van szükségük. Még az érdeklődési kör sem egyezik meg velük, mivel nem járok szórakozni, bulizni, inkább csak igényes élőzenei koncertekre. Sosem voltam a társaság középpontja, nehezen nyílok meg, főleg lányok előtt. Társkeresőkön próbálkozom, de ott is elképesztő, amit látok. Jó lenne valakit szeretni, persze elismerem, ez nem csak a szerelemről szól, nyilván 30 évesen már túl kellett volna esni olyan dolgokon, ami velem még nem történt meg. Nem azért bánt ez a dolog, mert azt látom a közvetlen környezetemben, hogy mindenki korábban kezdte, jó lehet azért is. De a fő oka ennek a vágy, a vágy szeretni, a vágy a testi kapcsolatra is. Ez szerintem teljesen érthető koromból adódóan. Harminc éves fiúk legtöbbje már házas, gyereke van. Én meg ebből a szempontból teljesen kamasz vagyok. Nagyon fontos lenne számomra a hasonló érdeklődési kör, szerintem ez lehet a kapocs két ember között. Mit gondoltok, mit javasoltok? Kérem ne kamaszlányok és tinédzserfiúk írjanak, mivel ők más értékrendet képviselnek. Szóval kérdésem továbbra is, hol ismerkedjek, ha nem bulikban, discokban, lehet egy visszahúzódóbb lánnyal jobban megértenénk egymást? Köszönöm előre is a válaszokat!
2012. jún. 24. 13:01
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Írtad, hogy jársz élőzenei koncertekre. Szerintem ott lenne a legérdemesebb ismerkedned, mivel a közös érdeklődési kör már biztosan megvan.
2012. jún. 24. 13:04
 2/32 anonim ***** válasza:
Bárhol, mindenütt ott panaszkodnak, hogy a fiúk észre sem veszik őket, helyettük a "rendetlen", pasikat fogyasztó-könnyen vevő csajokra buknak. Tehát nézz szét, a rengeteg panaszkodó "rendes lány" közül jut neked is. Komolyan írom! Csak ez úgy szokott lenni, hogy a "rendesek" nem veszik észre egymást. :)
2012. jún. 24. 13:06
 3/32 anonim ***** válasza:

A netet nem javaslom, inkább az elsővel értenék egyet: ha olyan körökben mozogsz, ahol otthonosan és jól érzed magad (pl. a koncert jó ötlet, de ha van valami hobbid, akkor találhatsz azon keresztül is valakit).

Ha ilyen helyeken jársz, és találkozol egy egyedülálló lánnyal, a közös érdeklődés miatt lesz bennetek már elsőre valami közös. Utána csak jól kell folytatni, és akármi kijöhet.

Egyébként drukkolok nagyon, de a lényeg, hogy ne add fel, próbálkozz, nem tudhatod, mikor jársz sikerrel.

2012. jún. 24. 13:10
 4/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszaitokat. Bár néha már azt gondolom lehet arra vagyok ítélve, hogy egyedül maradjak. Pedig mindig is romantikus voltam. Kár, hogy ma már tombol mindenütt az erőszak. Amikor olyat mondanak nekem lányok, hogy szeretik, ha tűvel szurkálják bizonyos testrészüket. Ez inkább undorító és megvetendő számomra. De azért még remélek.
2012. jún. 24. 13:23
 5/32 anonim ***** válasza:
Micsoda? Tűvel szurkálják? Szerintem véletlenül betévedhettél egy mazohista klubba... azért ez általában még mindig abnormálisnak számít.
2012. jún. 24. 13:26
 6/32 anonim ***** válasza:
Ezt a tűvel szurkálóst honnan vetted? Húha! Én ismerek néhány bdsm vággyal rendelkező egyént, de az ilyen extrémebb dolgok szinte kizárólag fiúknak jönnek be. :) Lányról nem is tudok, egyről sem, meg is leptél vele (hogy "lányok"). Őszintén szólva megfordultam ilyen körökben (na, nem kell durvára gondolni, csak barátkozás), de szinte csak fiúk voltak odáig a hasonló extrémitásokért.
2012. jún. 24. 13:32
 7/32 anonim ***** válasza:
Dien: ha minden erőmmel, és legmélyebb ismereteimmel belegondolok, még akkor is fura. A mazochista klubokban is ritka a nő, mint a fehér holló. Kb. 20/1 az arány, a férfiak "javára". :)
2012. jún. 24. 13:33
 8/32 anonim ***** válasza:
Legjobb tippem, hogy véletlenül egy erre szakosodott bdsm honlapon találtad őket. :) Másképp bejárhatnád az egész országot, hogy felkutass egy nőneműt, aki tűvel szurkálásra vágyna. Úgyhogy ezt nyugodtan kiverheted a fejedből, nyugi, ritka kivétel lehetett az illető. :)
2012. jún. 24. 13:36
 9/32 A kérdező kommentje:
Egyébként chat-en találtam. De nem egészen innen indul a dolog. Sajnos azt kell látnom, hogy valahogy a lányok vágynak arra, hogy uralkodjanak felettük, verjék őket. Majdnem olyan ez, mint a régi világban, amikor a férfiak verték az asszonyokat, ezért nevezték az asszonyokat őket uraiknak. Ez magalázó, sosem tudnék bántani senkit. Sem szóval, sem tettel. Ezek elég érzékeny reakciókat váltanak és váltottak ki belőlem. Na persze prűd azért nem vagyok, éppúgy érdekel már 16 éves korom óta a testiség mint mást, csak a tapasztalatlanságom miatt nem hiszem, hogy bárki is vágyna erre. Várom lányok, hölgyek válaszait is a témában.
2012. jún. 24. 13:45
 10/32 anonim ***** válasza:
Hát én lány vagyok és sem jómagam, sem pedig lány ismerőseim körében, de még máshol sem hallottam ilyenről, hogy bárki szeretné, ha verik őket, sőt inkább azonnal ott hagyná a partnerét, ha ez megtörténne. Te tényleg nagyon rossz emberekkel futhattál össze :) Egyébként chat-en ne lepődj meg ilyeneken, ott sokszor valójában nem is nő az illető aki írja, hanem férfi.
2012. jún. 24. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!