Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudnék találni kedves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék találni kedves, romantikus lányokat, akiben meg lehet még bízni?

Figyelt kérdés
Mielőtt pár mondatban összefoglalnám azt, ki is vagyok, először néhány szót arról, miért írtam ki a kérdést. Harminc éves fiú vagyok, és az ismerkedés csak nem akar alakulni, ez abból adódik, hogy romantikus lelkületű, visszahúzódó, érzékeny fiú vagyok, és a mai lányoknak nem erre van szükségük. Még az érdeklődési kör sem egyezik meg velük, mivel nem járok szórakozni, bulizni, inkább csak igényes élőzenei koncertekre. Sosem voltam a társaság középpontja, nehezen nyílok meg, főleg lányok előtt. Társkeresőkön próbálkozom, de ott is elképesztő, amit látok. Jó lenne valakit szeretni, persze elismerem, ez nem csak a szerelemről szól, nyilván 30 évesen már túl kellett volna esni olyan dolgokon, ami velem még nem történt meg. Nem azért bánt ez a dolog, mert azt látom a közvetlen környezetemben, hogy mindenki korábban kezdte, jó lehet azért is. De a fő oka ennek a vágy, a vágy szeretni, a vágy a testi kapcsolatra is. Ez szerintem teljesen érthető koromból adódóan. Harminc éves fiúk legtöbbje már házas, gyereke van. Én meg ebből a szempontból teljesen kamasz vagyok. Nagyon fontos lenne számomra a hasonló érdeklődési kör, szerintem ez lehet a kapocs két ember között. Mit gondoltok, mit javasoltok? Kérem ne kamaszlányok és tinédzserfiúk írjanak, mivel ők más értékrendet képviselnek. Szóval kérdésem továbbra is, hol ismerkedjek, ha nem bulikban, discokban, lehet egy visszahúzódóbb lánnyal jobban megértenénk egymást? Köszönöm előre is a válaszokat!
2012. jún. 24. 13:01
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nem konkrétan a kérdésre fogok választ adni, az előttem szólók már adtak néhány egész jó tippet. Viszont szeretnék reagálni pár dologra. Valóban agresszívabb a világ mint valamikor, de azért a tűszurkálós meg hasonló esetek biztos rendkívül ritkák és csak véletlenül bukkantál ilyenre... Szeretnék rámutatni valamire. A szövegben folytonosan fiúnak nevezed magad. 30 évesen azért az ember fia már inkább férfi szokott lenni. És ez nem feltétlenül a tapasztalatok függvénye. Egy visszafogott stílus is lehet sármos és erőt sugárzó. Ilyen jelzőkkel illetted magad: romantikus lelkületű, visszahúzódó, érzékeny. Ilyen megfogalmazásban és kombinációban elég feminin hatása van a dolognak. Azt írod a mai lányoknak nem erre van szükségük, szerintem pedig nem csak manapság, de soha nem ez vonzotta leginkább őket. Egy lány, vagy nő, legyen visszahúzódó avagy határozott, többnyire arra vágyik hogy felnézhessen a társára, hogy védelmezve érezze magát. Nem az erőszak hanem maga az erő ami vonzó. Ezért van hogy a dominánsabb hímneműek hamarabb találnak barátnőt. Sokan a pasik közül aztán átesnek a ló másik oldalára és túl keményekké válnak, nem tudják kimutatni az érzéseiket. Szóval a te esetedben nagyon jó, hogy jelen van az érzékenység, érzelmesség, romantika, ez egy plusz pont, de kell hogy megtaláld magadban ezek mellett az őserőt is. Mert bizony kiábrándító tud lenni ha egy srác hamarabb elsírja magát mint én (tapasztalat)... Csak add önmagad, ne aggódj, biztos találsz valakit aki szívesen tölti veled az idejét, kedvesnek tűnsz, ha megleled a megfelelő helyszínt az ismerkedésre, tuti lesz ott előbb-utóbb valaki akivel elbeszélgethetsz, a beszélgetések barátkozásba/ismerkedésbe torkollhatnak. Sok szerencsét kívánok! :)

23/N

2012. jún. 24. 13:59
 12/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm Dien-nek és az utolsó válaszolónak. Sokszor az volt a baj, hogy nekem szinte már mindegy lett volna csak legyen valaki, hogy érezzem körülvesz a szeretet. Utolsó válaszolónak valóban én is érzem, hogy némi femininitás vegyült az írásomba, sőt a személyiségemben is van, tehát jól látod. Ma már a férfiak is előfordul, hogy nőiesen viselkednek és a nők férfiasan, megváltoztak nemi szerepekről alkotott sztereotípiák.
2012. jún. 24. 14:59
 13/32 anonim ***** válasza:
Dien, ezért a kérdező talán lepontoz, de el kell mesélnem, hogy talán beugratós a kérdés! Találkoztam már hasonlóval, ez a mazo-chat nagyon gyanús. Ott a fiú maga vágyott tűszurkálásra, és lépten-nyomon írogatta, mennyi ilyen lányt ismer, akik vágynak rá, hogy megalázzák őket. Hogy értelme mi volt, nem tudom, de később kiderült. Ahhoz hasonló ez a szitu! Főleg, hogy általánosít. :) Bocs, ha melléfogtam (bár ilyesmiben jó a szimatom).
2012. jún. 24. 15:50
 14/32 anonim ***** válasza:
11-el kapásból nem értek egyet. :) Nő vagyok, és sosem vágytam egyoldalú felnézésre. Azzal sem értek egyet, hogy sok nő férfias lesz, a nőknek ugyanis eddig bizonyos jellemzőiket el kellett fojtaniuk magukban. Viszont lassan összeáll a kép ezzel a feminin + tűszurkálós dologgal. Kérdezőnk talán enyhe(?) mazo hajlammal "küzd", amit férfiként nehezen fogad el magában, ezért feminimnek minősíti magát. Hogy igazolja önmaga előtt, mégis van valami létjogosultsága a vágyainak, természetesen a nőket általánosságban is mazo hajlamúnak "kell" látnia (össze kell kapcsolnia a feminim fogalmát a mazo fogalmával). Így mentesül részben attól, hogy ő férfi létére ilyesmire vágyik, kibújhat alóla, mert hát ő valójában mint feminim, nem mint férfi vágyik rá. Hülyeségnek tűnik, de tessék belegondolni, ha mégsem, rossz kislány vagyok, és majd ha lesz időm, rácsapok a saját fenekemre ezért. :D (Bár mazo sose voltam). :D
2012. jún. 24. 15:55
 15/32 anonim ***** válasza:
"megváltoztak nemi szerepekről alkotott sztereotípiák." Ez viszont igaz, ezért kapsz egy + pntot. :) Az előbbit sem rosszindulatból írtam. Nézd el, gyakoribb mint hinnéd ez a "pszichés csavar". :)
2012. jún. 24. 15:59
 16/32 anonim ***** válasza:
Utolsó tipp: mert nem jött össze a barátnő, úgy, ahogy annyira vágytál rá, tudat alatt picit haragszol a nőkre. Ezért úgy állítod be őket önmagad előtt, olyannak szeretnéd látni, mint akik "szándékosan" saját szenvedésük okozói (te nem kellesz nekik, mert egy erőszakos állatra vágynak, aki megalázza, veri őket, hát jól megkapják legalább- számodra pedig vígasz). Ötletek, nem kiakadni miatta. Mindenesetre elgondolkoztató, hogy futottál ilyen nőkbe, hacsaknek szándékosan kerested őket? BDSM chat? Ott is több a hasonló hajlamú férfi. Másik kérdés: mit kerestél ott, ha nem egész véletlenül egy olyan illetőt, aki megaláz, vagy akit te alázhatsz meg? Harmadik: én elég sokat netezek, és elég sokat beszélgetek, de esküszöm neked, sosem futok bele véletlenül olyan nőkbe, akik tűzurkálásokra vágynának. Férfiakba annál inkább (mégsem hiszem, hogy MINDEN férfi titkos vágya, hogy megalázzák, kínozzák). :) Ez persze részben magyarázható azzal, hogy én nő vagyok, nekem nem a nők, hanem a férfiak írnak elsősorban, valójában azonban az emberek könnyen megnyílnak előttem, és ha beszélgetésbe elegyedem más nőkkel, ők is szoktak titkos vágyaikról mesélni barátilag.
2012. jún. 24. 16:09
 17/32 anonim ***** válasza:
23 éves "nő" (inkább még lány), te is szajkózod, amit a nőkről hajtogattak neked. Majd megkérdeznélek 10 év múlva is erről a dologról. :) Vannak nők, akik erre vágynak, de a határozottabbak (tapasztalat) kifejezetten rosszul viselik. Számukra legfeljebb az egészséges önérzet a vonzó, senkire sem akarnak hagyatkozni. Ha mégis túl domináns a másik, leginkább a két-dudás-egy-csárdában helyzet alakul ki és szétmegy a kapcsolat. Kérdező: nem jó helyen keresgélsz, szerintem te "hasonló a hasonlóval" alapon próbálkozol. Az előttem szólónak igaza van abban, hogy ez helyreteheti az önérzetedet (lám, a nők még érzékenyebbek, még "feminimebbek" nálad, bár itt feminim alatt mi nagyon nem ugyanazt értjük!) Inkább egy határozottabb típussal kellene kezdened. Talán nehéz lesz eleinte, mert ez a típus nem fog veled érzelgősködni. De ha elfogadod, és ő is téged, akkor jól kiegészíthetitek egymást. Azt hiszem, az a jó, ha mondjuk felerészt hasonló az ember, mint a társa (mondjuk érdeklődési kör), felerészt különbözik, hisz épp ezért kell neki a másik.
2012. jún. 24. 16:28
 18/32 anonim ***** válasza:
"Majdnem olyan ez, mint a régi világban, amikor a férfiak verték az asszonyokat, ezért nevezték az asszonyokat őket uraiknak." Még a régi világban sem hiszem, hogy verték volna a nőket. Egyébként ma már egy vicces szófordulat, sok ismerősöm uramnak szólítja a barátját, a fiú meg asszonynak a lányt. De semmi komoly nincs benne, jelentősége főleg nincsen. Sőt néha az asszony a határozottabb fél. Én fiu vagyok, én se vagyok domináns típus. Mégis sikeres a csajozásban. Nekem jó a humorom és laza vagyok. Itt írta valaki, hogy az egészséges önérzet számít. De az szerintem mindenkinél. Mindig sikeres voltam a lányoknál, mert meg vagyok elégedve magammal, nem rinyálok, nem nyavalygok, elfogadom magam ilyennek. Szerintem ez számít, mert a dominancia típusfüggő dolog. Ez az uramozás meg azt mutatja, mintha nem lennél otthon a párkapcsolatok terén: anyám is viccesen "uramnak" hívta apámat, mégis anyám határozta meg családunk főbb dolgait, és fiúként írom, hogy ez jó is volt így. Megbeszélték persze, de apámnak verni, vagy elnyomni esze ágába se volt.
2012. jún. 24. 17:05
 19/32 anonim ***** válasza:
"ezért nevezték az asszonyokat őket uraiknak" Az asszonyokat? :D én nem akarok okoskodni de az előző kommentálások fényébe ez akár freudi elszólás is lehet. :D L
2012. jún. 24. 17:08
 20/32 anonim ***** válasza:
17:08 Ezen most jót nevettem :D
2012. jún. 24. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!