Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen romantikus könyvből tanulhatnék arról sokat, hogyan kezeljem a lányokat minél jobban?
Üdv.
Szerintem jobb, ha ott kezdem, hogy fiú vagyok... :)
Viszont szerintem van valamiféle romantikus, azt most nem részletezném, hogy honnan veszem. A 18tól és még baromi messze vagyok...
Olyan könyv érdekelne, amiből sokat tanulhatnék arról, hogy hogyan kezeljem a lányokat minnél jobban... nem ilyen gizda beszólásokat szeretnék, mint sokan mások -.-\'
Hanem engem ezek érdekelnének..., hogy mindig jól tudjak lépni... szerintem kb. érthető :)
Üdv.
egy Fiú
Romantikus könyv:
pl. Rómeó és Júlia
Itt lenne kijavítva a mellék duma:
Üdv.
Szerintem jobb, ha ott kezdem, hogy fiú vagyok... :)
Viszont szerintem van valamiféle romantikus vénám, azt most nem részletezném, hogy honnan veszem.
A 18tól és még baromi messze vagyok...
Olyan könyv érdekelne, amiből sokat tanulhatnék arról, hogy hogyan kezeljem a lányokat minnél jobban... nem ilyen gizda beszólásokat szeretnék, mint sokan mások -.-'
Hanem engem ezek érdekelnének..., hogy mindig jól tudjak lépni... szerintem kb. érthető :)
Üdv.
egy Fiú
Kama sutra...Na jó csak poén volt:) Szerintem egy film vizuálisabb mint egy könyv, látod a mozzanatokat az érintéseket...(már ha jól játszanak a színészek)
Szerintem Bram Stocker Draculája egy remek köny, van benne romantika, erotika bőven:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!