Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék találni kedves, romantikus lányokat, akiben meg lehet még bízni?
17-es, nem olyasmit szajkózok amit mások hajtogattak nekem, lehet hogy meglepő, de önállóan gondolkodom. Nekem igenis szükségem van rá hogy arra a másikra felnézhessek (ami egyáltalán nem zárja ki ennek a kölcsönösségét), mit kezdjek valakivel, akivel kapcsolatban nem érezném hogy valamilyen szintem előttem jár? De legalábbis legyünk egy szinten. Nem anyuka vagyok hogy még egy pasit is én neveljek férfivá... A másik meg, hogy védelmezve érezzem magam, talán közhelyesen, túl leegyszerűsítve fogalmaztam a közérthetőség miatt, de még ha vagyok is elég határozott ahhoz hogy kiálljak magam mellett, szeretném megélni a nőiségemet, amit egy olyan illető mellett nem nagyon tudnék, aki ha nem is fizikailag, de legalább szóban ne tudna a védelmemre kelni ha kell. Az életet a profi tánchoz hasonlítanám, ahol férfi és nő egyenrangúan fontosak, egyik nélkül sem működne kellőképpen a dolog, de a férfi vezet, a nő pedig időnként rá kell hogy bízza magát a partnerére. Remélem így már érthető voltam.
11-es
Elnézést ha félreérthető voltam. Azt hogy valaki előttem jár nem feltétlenül a sikerekre vetítve gondoltam, hanem pl. személyiségfejlődésben is. És nem utolsó sorban, mégse érezzem már azt hogy én könyebben megvédheném az illetőt mint fordítva mert több bennem a kurázsi. Bocs hogy a saját véleményemet a többi nőre is kivetítettem, de feltételeztem hogy hasonlóan vélekednek, tekintve hogy a környezetemben így van. Én nem akarok senkire se hagyatkozni, főleg nem vakon követni, meg megoldom én a saját problémáimat ha kell, de ha én képes vagyok önálló lenni, egyenesen kommunikálni, akkor egy férfi se legyen pipogya mimóza és ne nekem kelljen állandóan a gyeplőt fogni... Bár, lehet a mai világban már lassan felcserélődnek a szerepek, és néhány nő szeret dominánsabb lenni a pasijánál, mindenki más...
11-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!