Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudnék találni kedves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék találni kedves, romantikus lányokat, akiben meg lehet még bízni?

Figyelt kérdés
Mielőtt pár mondatban összefoglalnám azt, ki is vagyok, először néhány szót arról, miért írtam ki a kérdést. Harminc éves fiú vagyok, és az ismerkedés csak nem akar alakulni, ez abból adódik, hogy romantikus lelkületű, visszahúzódó, érzékeny fiú vagyok, és a mai lányoknak nem erre van szükségük. Még az érdeklődési kör sem egyezik meg velük, mivel nem járok szórakozni, bulizni, inkább csak igényes élőzenei koncertekre. Sosem voltam a társaság középpontja, nehezen nyílok meg, főleg lányok előtt. Társkeresőkön próbálkozom, de ott is elképesztő, amit látok. Jó lenne valakit szeretni, persze elismerem, ez nem csak a szerelemről szól, nyilván 30 évesen már túl kellett volna esni olyan dolgokon, ami velem még nem történt meg. Nem azért bánt ez a dolog, mert azt látom a közvetlen környezetemben, hogy mindenki korábban kezdte, jó lehet azért is. De a fő oka ennek a vágy, a vágy szeretni, a vágy a testi kapcsolatra is. Ez szerintem teljesen érthető koromból adódóan. Harminc éves fiúk legtöbbje már házas, gyereke van. Én meg ebből a szempontból teljesen kamasz vagyok. Nagyon fontos lenne számomra a hasonló érdeklődési kör, szerintem ez lehet a kapocs két ember között. Mit gondoltok, mit javasoltok? Kérem ne kamaszlányok és tinédzserfiúk írjanak, mivel ők más értékrendet képviselnek. Szóval kérdésem továbbra is, hol ismerkedjek, ha nem bulikban, discokban, lehet egy visszahúzódóbb lánnyal jobban megértenénk egymást? Köszönöm előre is a válaszokat!
2012. jún. 24. 13:01
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

17-es, nem olyasmit szajkózok amit mások hajtogattak nekem, lehet hogy meglepő, de önállóan gondolkodom. Nekem igenis szükségem van rá hogy arra a másikra felnézhessek (ami egyáltalán nem zárja ki ennek a kölcsönösségét), mit kezdjek valakivel, akivel kapcsolatban nem érezném hogy valamilyen szintem előttem jár? De legalábbis legyünk egy szinten. Nem anyuka vagyok hogy még egy pasit is én neveljek férfivá... A másik meg, hogy védelmezve érezzem magam, talán közhelyesen, túl leegyszerűsítve fogalmaztam a közérthetőség miatt, de még ha vagyok is elég határozott ahhoz hogy kiálljak magam mellett, szeretném megélni a nőiségemet, amit egy olyan illető mellett nem nagyon tudnék, aki ha nem is fizikailag, de legalább szóban ne tudna a védelmemre kelni ha kell. Az életet a profi tánchoz hasonlítanám, ahol férfi és nő egyenrangúan fontosak, egyik nélkül sem működne kellőképpen a dolog, de a férfi vezet, a nő pedig időnként rá kell hogy bízza magát a partnerére. Remélem így már érthető voltam.

11-es

2012. jún. 24. 17:53
 22/32 anonim ***** válasza:
21-es, érthető. Csak kérlek ne nyilatkozz minden nő nevében, főleg ne általánosíts. Káros. Ha te így szeretnéd élni az életed, az a te dolgod, de nagyon sok nő nem így fogja fel ezt. Nem csak én, barátnőim, ismerőseim sem. Például úgy közelítjük meg, hogy nem azért fáradozunk az életünkben, hogy folyton olyat válasszunk, aki előttünk jár valamiben. Az persze rendben van, ha én is jó vagyok dolgokban, a másik is, és ezt tiszteljük egymásban. A ráhagyatkozásra kb 15 éves korom óta semmi igényem, előtte is csak a szüleimmel szemben jelentkezett. :) Illetve azóta inkább kölcsönös igény az aktuális társammal szemben, hogy bízni tudjunk egymásban. Ez kölcsönös, mély bizalom, nem pedig arról szól, hogy én vakon követem őt. De hát, nem vagyunk egyformák. És a te nőkről való általánosításod is épp úgy általánosítás, mint a kérdezői, aki már addig ment, hogy a nők szeretik ha verik, szurkálják, megalázzák őket. Én elfogadom, hogy te ilyen vagy, most már értem, de akkor sem tudok azonosulni vele. Ha találsz/találtál hozzá partnert: legyetek boldogok. :)
2012. jún. 24. 19:19
 23/32 anonim ***** válasza:
Hozzátenném, hogy a nőiesség megélése sem ezt jelenti mindenkinek. Még régen sem ezt jelentette. Nekem már nagymamámban sem éltek ilyen vágyak, egy hosszú, szép házasságot élt le a férjével, de sokat beszélgettünk, és külön ezt kihangsúlyozta, hogy mindig szerette meghatározni a saját életét, dolgait a kapcsolaton belül. Arra sem volt szüksége, hogy szóban megvédjék. :P De ez (újra írom), típusfüggő. :)
2012. jún. 24. 19:21
 24/32 anonim ***** válasza:
Most olvasom, hogy 17-es is nagyjából azt írja, amit én. Nem azzal van probléma, hogy te ilyen vagy. Sőt, nekem még azzal sincs problémám, ha néhány nő szereti ha verik, vagy megszurkálják (például mazochisták- egészségükre). A probléma ott kezdődik, amikor a nőiességet, feminim jelleget általánosítjuk ezekből a tulajdonságokból.
2012. jún. 24. 19:32
 25/32 anonim ***** válasza:
És milyen meglepő! 17-nek válaszoltál, aki ezek szerint velem ért egyet. :D
2012. jún. 24. 19:34
 26/32 anonim ***** válasza:
micsoda beszélgetések alakulnak :D Lehet kicsit ugyanazt is mondjátok lányok, nem? :D Részben :D Előbbi fiú voltam. Mondjuk nekem is olyan csaj kell inkább, aki ki tud állni magáért. Talán szülői példa. Én vagyok akinél anyám viccesen uramnak szólítja apámat, de ez a ráhagyatkozós dolog náluk se jellemző, nemtom, nekem meg ez kislányos. :P
2012. jún. 24. 19:42
 27/32 A kérdező kommentje:
Pedig ez egy magyar chat-oldalon történt, mégpedig a gyaloglo chat-en, és állítom, hogy nincsenek bennem ilyen hajlamok. Na az mondjuk igaz, hogy haragszom a nőkre, mert sokat akarnak. Jó külső, vadság, pénz, jó szöveg, nagy méretek, bocsánat, hogy ezt írom, de az én chat-es ismerkedéseim 90%-a ezt kereste. Nyilván volt már élő találkozóm is, de azzal meg az volt a probléma, hogy mindketten teljesen más beállítottságúak voltunk. Persze nyilván volt olyan is, hogy sorozatban találkoztunk, aztán a lány a végén visszautasított, de sosem én utasítottam vissza. Isten tudja, miért valami okot keresett. De olyan is volt már, hogy interneten szerettem bele valakibe: "Amióta megismertelek újra hiszek abban, hogy két ember egymás másik fele lehet, és amióta elküldted a fotót magadról, nem telik el nap anélkül, hogy ne nézzem, ne simogassam meg az arcod" írta a lány, valamint írta, hogy "Képzeletben veled táncolok, képzeletben magamhoz ölellek és el sem eresztlek." Ez annyira átjött, hogy melegséget hozott a szobába. Mindennap msn-ezett velem, órákon át zenét küldött nekem, ráadásul ő hívott fel telefonon. Mindez már lassan a múlt ködfátyolába burkolózik, de mégis elevenen él bennem, miért is hazudna valaki szerelmet a másiknak. Miért akarná ennyire átverni? Meg is beszéltük a találkozót, aztán ő lépett vissza, mondván, hogy túl sokat látott azon a társkeresőn, amin ő is volt, és akkor azt hitte van más is rajtam kívül. Ez sajnos tényleg így történt. Azóta nem történt hasonló eset, de mélyen belevájta fogát a seb belém. Azóta próbálok újra ismerkedni, csak már lassan kiöregszem, de a remény hal meg utoljára.
2012. jún. 24. 20:30
 28/32 anonim ***** válasza:

Elnézést ha félreérthető voltam. Azt hogy valaki előttem jár nem feltétlenül a sikerekre vetítve gondoltam, hanem pl. személyiségfejlődésben is. És nem utolsó sorban, mégse érezzem már azt hogy én könyebben megvédheném az illetőt mint fordítva mert több bennem a kurázsi. Bocs hogy a saját véleményemet a többi nőre is kivetítettem, de feltételeztem hogy hasonlóan vélekednek, tekintve hogy a környezetemben így van. Én nem akarok senkire se hagyatkozni, főleg nem vakon követni, meg megoldom én a saját problémáimat ha kell, de ha én képes vagyok önálló lenni, egyenesen kommunikálni, akkor egy férfi se legyen pipogya mimóza és ne nekem kelljen állandóan a gyeplőt fogni... Bár, lehet a mai világban már lassan felcserélődnek a szerepek, és néhány nő szeret dominánsabb lenni a pasijánál, mindenki más...

11-es

2012. jún. 24. 20:30
 29/32 anonim ***** válasza:
28: Látod, így már kissé másképp hangzik. Mimóza pasikról ki írt? Igen, vannak nők, akik dominánsabbak a pasijuknál, ha boldogok így (több ilyet ismerek), akkor épp olyan kielégítő lehet a kapcsolat, mint fordítva. :) Talán én is túlreagáltam a dolgot, de hát, az én környezetemben meg másképp van. A családomban is. Az itt nyilatkozó fiú írásából is ez jött le (aki mellesleg hozzátette, hogy bírják a csajok, ez szerintem azt feltételezi, hogy ő sem "mimóza", de nem is az a domináns-őserős fajta, akire célzol, és az ő barátnőinek úgy tűnik nem is erre volt igénye).
2012. jún. 24. 21:01
 30/32 anonim ***** válasza:
Kérdező: megint általánosítasz a nőket illetően. Van aki nagy méreteket akar, és van, aki vastag pénztárcát. Mindez igaz- egyesekre. De ha nem kifejezetten erre a rétegre koncentrálsz, megláthatod a másféléket is. Mellesleg érdemes belegondolni: azt írod, a nő mindig keresett valami indokot a szakításra. Nem lehet, hogy te is indokokat keresel "titkon", miért szakítottak veled (és valójában egész más volt a probléma)? Segíteni szeretnék, de hidd el, a fiúk hajlamosak bemagyarázni maguknak ezeket a dolgokat. Azért nem kellettek az adott lánynak, mert a nők a pénzre/nagy méretekre/stb-re buknak. Jól hangzik, megnyugtató, és eltereli a figyelmet a valódi okokról. A tűszurkálós meg véletlen lehetett, vagy talán egy perverz pasi volt. Az teljesen igaz, hogy férfiak között jóval több ilyen hajlamú van jelen a neten (extrémitások, bdsm iránt fogékonyak), én mégsem merném még így sem kijelenteni azt, hogy a férfiak többsége kínzásokra, erőszakra vágyik. :) Lehet, hogy sokan- de a többség nem. Különben így a végére jutott eszembe: nem lehet, hogy a nőket éppen az általánosításaid zavarják? Már haragszol rájuk picit (saját bevallásod szerint), ezért az aktuális, potenciális "jelöltet" éppen azzal az általánosítással idegesíted, ami neki nem kedvére való (egy másik nő meg talán egyetértene vele). Itt vagyunk mi, kommentelők, két lány (ahogy kivettem) + 1 fiú, aki egyforma véleményen vagy; és egy további lány, aki kissé más véleményen. Ebből is kitűnik, a nők (és férfiak) mennyire mások tudnak lenni. Ha élőben találkoznánk, könnyen összezördülhetnénk, vagy kiábrándulhatnánk egymásból, ha mindegyikünknek éppen a másik véleményét hoznád példának (amivel nem ért egyet). :)
2012. jún. 24. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!