Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megfogom találni vajon még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfogom találni vajon még a páromat?

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok és ez sokszor meg is látszik rajtam, még félénkebb vagyok meg amugy sem egy nagydumás lány. lehet külsőre "hidegnek" is tűnhet ez, mert nem vagyok az az ölelgetős , sipitozós lány,de szeretek jó témákról beszélni. Szeretek " filozofálni" az élet nagyobb kérdéseiről. Mondjátok,már esélytelen lennék? Van olyan fiú akinek ez tetszik ? Vallásos is vagyok,de persze nem a térítő tipusból.. :) 20/L
2013. máj. 11. 17:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Egyre inkább arra hajlok, hogy ne legyen."

-ha ilyen hatalmas szexuális vágyaid vannak akkor nem sok reményt fűzök hozzád :S de keress vmi hasonlóan vallásost

2013. máj. 11. 21:04
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm de nem vagyok jehova ,viszont remélem te megérdemled a boldogságod :) csak egy kérdésem volt ,de már bánom ,hogy mertem feltenni :) bocsi ha kicsit is szúrta a szemed a kérdésem és a hozzá állásom,de ilyen vagyok akármit is írsz, tudod ez a hangvetel idegesít ahogy írtad a választ, mintha valami utolsó nemtudom ki lennék , de tudod cseppet sem ismersz. ..
2013. máj. 11. 21:26
 23/24 A kérdező kommentje:
Álom világban sem élek ,de ha mégis akkor is jobb ,mint úgy viselkedni másokkal ahogy itt teszik! Csak elegem van az ilyen emberekbol. .. emberek?nem is neveznem annak öket, mert ez szomorú ,jó példa arra hogy miért olyan a világ amilyen. Segítségre ne aggódj ilyen embertol nincs szükségem :) inkább megyek egy olyan emberhez aki normalisan válaszol ...
2013. máj. 11. 21:40
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene, csak ezt a vallásosdit valóban ne vigye túlzásba :)
2013. máj. 11. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!