Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez szerintetek is gerinctelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek is gerinctelen dolog?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sráccal, randiztunk is pár alkalommal, nagyon jól éreztem magam vele. Csak aztán felbukkant, vagyis inkább visszatért az életembe egy másik srác, akiért én anno odáig voltam, és hát vele is elkezdtem randizgatni. Viszont ebben a srácban annyira nem bízok, félek, hogy csak szexet akar, mert ő ilyen nagy csajozógép, viszont hátha megváltozott azóta, ezért úgy gondoltam, ha vele mégse jönne össze, akkor viszont "visszamegyek" az előző sráchoz, és folytatom vele.

Ti mit gondoltok erről? Szerintetek is szemét dolog?

L/19

2016. júl. 6. 09:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%
Tudod mit? Akkor kavarj mindkettovel egyszerre, jarjal is mindkettovel, a te gerincednek mar ugyis mindegy, hajlik mint a gumi :)
2016. júl. 6. 10:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem az átlag vagy, csak egy elenyésző kisebbséget testesítesz meg és a többség a generációdban nem ennyire ostoba ösztönlény. Ha lehet tegyél le a pasizásról, mert még a végén szaporodni is fogsz és továbbörökíted a selejtes jellemed.
2016. júl. 6. 10:10
 13/16 anonim ***** válasza:

Mit nem értesz ezen?!

Ha mindkettővel jársz, le fogsz bukni, jó esetben mindketten otthagynak a fenébe.

A pincsi viszketést orvoslod a másik pasival, akkor ne sírj, hogy csak szexre kellettél, és ne is panaszkodj, hogy az újnak már van csaja, és nem várt rád.

Normális nő a biztosat nem dobja el a bizonytalanért, illetve az újjal még bármi lehet, a hímkurv.a viszont csak üríteni akar, és te ugrasz lelkesen, hogy kapj egy adag meleg apatejet.

Remélem, az új pasi hamar rájön, hogy tulajdonképpen egy agyatlan kis ribi vagy, kétszer torkon lő, és otthagy.

2016. júl. 6. 10:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

En kizarolag egy pasival szoktam talalkozni, mar az ismerkedes fazisban is. A regi embereket nem szedem elo akkor se, ha senkivel nem ismerkedem eppen. Csajozogepeket mindig is elhajtottam. Nem bantam meg. Ilyen rendes pasival elek most egyutt. <3

Szoval gerinctelenseg a regivel is talalkoznod meg butasag is.

Maradj az uj pasival es razd le a csajozogepet. Ne talalkozz vele, tiltsd ki a telodrol es emailedrol. Egy jo kapcsolatot hideg szivvel lehet megalapozni hosszas ismerkedessel.

Ha te nem becsulod meg a pasikat es nem tiszteled oket, te se fogod ezt erdemelni.

N

2016. júl. 6. 10:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, gerinctelen dolog. Mondanám, hogy a csajozógép srác úgyse változott meg, és válaszd az újat, de te úgyis a régit fogod választani.
2016. júl. 6. 13:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezért nem kezdek 23 alatti nővel, mert így gondolkodnak mint te. Nagy patkányság, amit teszel. :/ A csajozógép soha nem fog megváltozni, mert ilyen az alaptermészete. Szerintem hagyd mindkettőt, és nézz kicsit magadba, ismerd meg magadat, aztán lépj.
2016. júl. 6. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!