Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek is gerinctelen dolog?
Megismerkedtem egy sráccal, randiztunk is pár alkalommal, nagyon jól éreztem magam vele. Csak aztán felbukkant, vagyis inkább visszatért az életembe egy másik srác, akiért én anno odáig voltam, és hát vele is elkezdtem randizgatni. Viszont ebben a srácban annyira nem bízok, félek, hogy csak szexet akar, mert ő ilyen nagy csajozógép, viszont hátha megváltozott azóta, ezért úgy gondoltam, ha vele mégse jönne össze, akkor viszont "visszamegyek" az előző sráchoz, és folytatom vele.
Ti mit gondoltok erről? Szerintetek is szemét dolog?
L/19
Jajj ezek a naív lányok :D, ezért könnyü titeket bepalizni, csak jól kell kinézni, meg valami nyájas szöveg ésmár mentek az ágyba :D
Egy ri ban c se fog soha megváltozni, született tulajdonság, hogy ki milyen, tény, hogy annak sincs értelme hogy elégedetlen légy azzal akivel együtt vagy, ezért inkább azt javaslom vágj bele a csajozógépbe, de utána már visszane menj a másikhoz...
Nem csak szemét dolog, de merő ostobaság is.
Egyrészt, mert a csajozógép csak megkúr, aztán mész a levesbe, ha eddig nem kellettél neki kapcsolatra, már nem is fogsz.
Másrészt, mert ne vegyél rá mérget, hogy becses személyed olyannyira lebűvölte az új udvarlód, hogy kivárja, amíg belovagolod a fél város, addig ő szonetteket ír a szépségedről, és szüzességet fogad. Magyarán mire meggondolod magad, addigra neki már rég lesz olyan csaja, aki elsőre is el tudta dönteni, hogy ő kell neki.
Van még az a lehetőség, hogy párhuzamosan futtatod a két srácot, de vagy abból lesz bukta, hogy nem mész velük nyilvános helyre, vagy abból, hogy igen, esetleg lesz egy jóakaród, aki felvilágosítja őket, hogy egymással csalod őket. Ebben az esetben nem kizárt, hogy előfizetsz némi pofozkodásra, mert alapvetően csúnya dolog nőt megütni, de van amikor kifejezetten jellemépítő lehet.
És nő vagyok, mielőtt jönne a duma, hogy utálom a nőket. De egyébként utálom a többségét, ami nem is csoda.
Ja persze,ha lô nincs...
Ha a nagymacsó levarr egy párszor,majd dod,mint egy hasznâlt rongyot,remelem a másiknak lesz annyi esze,hogy elhajt és remélem rendes barátnője is.
És aztan jöttök ide sírni,hogy “jajj nincs normâlis hapsi,jujj,kihasznâlt a mâsiknak meg már nem kellek!“
Menjetek már hallod!
Ja,és én is szólok,hogy nő vagyok,mielőtt jönnének az oltâsok.
Keress egy harmadikat,aki minden szempontbol megfelel,addig meg ülj szépen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!