Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon gerinctelen dolog lenne?
16 éves fiú vagyok.
Nem vagyok valami kapós a lányoknál, és igazából az is nagyon ritka, ha én kezdeményezek valakinél, de hirtelenjében egyszerre megtetszett több lány is (4), és mindnél valószínűleg lenne legalább egy minimális esélyem.
A probléma, hogy nem igazán tudok dönteni, hogy úgymond "kivel kezdjem". Mert, ha az egyikkel összejön, addigra valószínűleg a másik fog jobban érdekelni. Ha egyszerre többel kezdek el ismerkedni, akkor attól félnék, hogy egyszer az életben egyszerre két csaj is összejönne, és akkor szintén nem tudnék dönteni..
Az egyik csajjal már régebben beszélgettünk, múlthéten már konkrétan randira hívtam, de mivel rájöttem, hogy nekem talán a másik lány jobban tetszik, mert ő "még nincs meg", ezért otthagytam.. Pedig nála lenne a legnagyobb esélyem, és elsőre ő tűnik a legjószívűbbnek/legnormálisabbnak.. Most ismét rámírt és fogalmam sincs mit mondjak neki..
Tehát tetszik, de mintha "túl jó" lenne hozzám, és ezt komolyan így gondolom, nem csak random mondtam valamit.. De attól félek, hogy a többi pedig nem jönne össze, ő meg szinte már "összevan jőve", csak el kéne indítani a folyamatot, de nem tudok dönteni..
Mennyire szánalmas, hogy ennyire tárgyilagosnak tekintem a lányokat?
Vagy ezen minden kamaszfiú átesik?
Nem szánalmas. Az a szánalmas, aki nem jut **ncihoz tízes évei során.
Egyelőre nem családot alapítani akarsz, csak szórakozni, szerintem ne gondolkozz rajta túl sokat.
Egy szánalmas kis p.cs vagy, aki még életében nem kefélt. Ez látszik a hozzáállásodon is. Akkor már legyél férfi, b..zdmeg, és húzd őket f..szra egymás után. De hogy egyszerre vagy mind a néggyel!? Annyra egy szánalmas balf..szvagy...
Legalább gerinced lenne, csicska...
Gerinces dolog volt hiszen a gerinces állatok csinálnak ilyeneket azon belül az emberek.
De döntsél nekem is volt ilyen azóta rá jöttem hogy csak egyet szeretek igazán de nálla meg 0 az esélyem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!