Ez csak szerintem gerinctelen dolog?
Miért,betegen már aludni se lehet?
spec ha beteg vagyok,én csak párom mellkasán szeretek aludni,ő olyankor a kispárnám,szegény mozdulni se tud:)
És a szex is jobb mint az algopirin.
irigykedsz,mert suliba se jár és pasizik
Nálunk a fél osztály csinálta ezt...
Idővel bele fogsz törődni, tapasztalat:D Érettséginél voltak csúnya eredmények, ott vissza fogja kapni.
Biztos nekem is szarul esne, de ha olyan nagy barátnők vagytok, akkor meg lehet neki mondani, rá lehet kérdezni, hogy most mivan ilyenkor.
Én biztos rákérdeznék, azért vagytok barátnők.
Ez az egyik oldal.
A másik meg, hogy én saját magamról is tudom, hogy ha beteg vagyok, akkor sokkal inkább szeretek a barátommal lenni, mert olyan kis gondoskodó, tutujgató, babusgató lesz, szeretek hozzábújni, vele elaludni:) és tök jó:)
Semmit nem szólnék. Nem értem, miért szemét dolog ez? Ha valakivel kitol, az ő maga, ha lóg és emiatt marad le a suliban a tanulással. Ha sűrűn előfordul, azért megpróbálnék beszélni vele, hogy nem lesz ennek jó vége.
De ha ez csak egyszeri eset, akkor nem olyan borzasztó ez, még ha csak színleli is a betegséget. Kivételesen akart egy plusz napot a barátjával tölteni. Annyira azért nem nevezném ezt gerinctelenségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!