Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok azokról a fiúkról/férfiakról, akik (. )?
Ismerek egy ilyen srácot, akiért igencsak odavoltam. Nem volt egy adonisz, de magabiztos volt mindig minden helyzetben. Ez nagyon vonzó tulajdonság egy srácnál.
Amikor jobban megismertem persze megértettem, hogy ő is tudja magáról, hogy abszolút átlagos. Szóval nála ez nem fordult át önimádatba, vagy egoizmusba. Szimplán volt önbizalma. De vannak hasonló srácok akik viszont inkább taszítóak és undorító a viselkedésük. (túl nagy egó, önimádat) Ezek nem jók!
A lényeg , hogy a szíved a helyén legyen, és tudjál szeretni másokat.
Ez nagyon vonzó tud lenni.
Tehát mindenképpen pozitív!
Nagyon bejön.
Bár a legtöbb fiú helyes, szóval az átlagos azt jelenti, hogy jól néz ki. Ha meg nem néz ki jól (ne álszenteskedjetek már ezzel, h átlagos, mert semmi értelme!!), akkor az önbizalom pont, hogy vonzóvá teszi, és "muszáj lesz megismernem."
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!