Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem ez a férfi?
Figyelt kérdés
Minden nap találkozunk ugyanis egy metróval utazunk,nagyon kedves figyelmes,elhalmoz ajándékokkal,parfümmel,elhívott hogy üljünk be valahova,segít amiben csak tud. viszont van barátom,tudja is,nem nyomul de nem tudom eldönteni mit szeretne...szerintetek?2016. jún. 30. 20:25
1/4 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy többet, mint barátság, ami nagyon nem korrekt, mert tudja hogy van barátod. Oké, nyilván vágyhat rád, de kimutatni olyankor, amikor van barátod, elég meredek.
2/4 Dnyepropetrovszk válasza:
Szerintem azt szeretné, hogy főzz neki rakott krumplit. :)
3/4 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy ő mit akar, hanem hogy te mennyit engedsz meg neki. Oké, hogy kedves veled, viszont azzal, hogy nem utasítod el őt egyértelműen, te is belemész a játszmázásba. Ugyanis bár valószínűleg bizonytalan vagy, és nem sértenéd meg őt, de ha nem állítod le, akkor ezzel azt sugallod neki, hogy folytassa bátran, hiszen vevő vagy a közeledésére. Titokban talán neked is jólesik a figyelmessége (kvázi hízelgése), de ha jót akarsz, akkor állítsd őt le, főleg amíg a barátod nem lesz féltékeny, és nem megy rá a kapcsolatotok.
4/4 anonim válasza:
Én jót nem várnék olyantól, ali ilyen látványosan hajt egy olyan lányra, akiről tudja, hogy foglalt. Ne legyen igazam, de szerintem hozzád sem lenne hűséges, ha belegondolsz. Én elküldeném még időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!