Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz ha 28 évesen nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha 28 évesen nem tudok bízni a nőkben? Még abban sem aki arra ad apró italó jelet, benne igen?

Figyelt kérdés
Életkörülményeim jó. Nem,ezt nem menőzésből írom, csak hogy ezzel sincs gond. Nem nagyon kell nélkülöznöm. Mert valljuk be: azér ez is számít nekik. ;) De a bizalom mégsem megy...
2016. jún. 28. 11:34
1 2
 11/15 Komolyan mondod? ***** válasza:

Az! Nem egy ilyen férfibe futottam már bele.

Nagyon szimpatikusak voltak, nem volt velük semmi probléma, de a bizalmatlanságuk elrontott mindent...

Nem azt kértem tőlük, hogy bízzanak meg bennem, mert szerintem sem kell mindenkiben megbízni, de a nulláról indulhatunk egymás szemében. Ez alatt azt értem, hogy nem kell a másikról se jót, sem pedig rosszat feltételezni.

Ismerkedés közben úgyis kiderülnek a másik pozitív/negatív tulajdonságai.

2016. jún. 28. 12:07
 12/15 anonim ***** válasza:
A jó életkörülmények semmire nem adnak garanciát... Lehet, hogy van pénzed de attól még nem tudjuk milyen ember vagy. Ha ennyire az anyagiakra alapozol ne csodálkozz, hogy megbízhatatlan nőid vannak.
2016. jún. 28. 15:33
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat! :)

Utolsó... Ki mondta,hogy tele vagyok? Írtam valahol?

Honnan tudod , hogy egy bányatóhoz, vagy Floridába járok nyaranta?

Honnan tudod , hogy Trabantom , vagy A8am van?

A pénz nem boldogít, de jó ha van. Ez milyen igaz... :)

Nőben,férfiban szegényben, és milliárdosban is lehet idióta. Ez nemtől,anyagi helyzettől független szerintem...

Jó lenne ha előbb gondolkodnál mielőtt írsz. :) A többieknek meg köszi.

2016. jún. 28. 17:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem tom, én gyakran nem is ismerem az anyagi helyzetét a kiszemelt áldozatnak, de ha igen, akkor sem hat meg. Belső késztetést érzek, hogy kihez vonzódom. Nem a pénzzel szórakozom meg szexelek. Persze, a bizalmatlanság tudat alatt innen is eredhet.
2016. jún. 30. 22:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Ki pontozta le a kilencest???
2018. júl. 5. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!