Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz ha 28 évesen nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha 28 évesen nem tudok bízni a nőkben? Még abban sem aki arra ad apró italó jelet, benne igen?

Figyelt kérdés
Életkörülményeim jó. Nem,ezt nem menőzésből írom, csak hogy ezzel sincs gond. Nem nagyon kell nélkülöznöm. Mert valljuk be: azér ez is számít nekik. ;) De a bizalom mégsem megy...
2016. jún. 28. 11:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Bizalom fontos
2016. jún. 28. 11:38
 2/15 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy annyira kiégtem már ilyen téren, hogy nem megy. :) pedig komolyan mondom semmire nem panaszkodhatok...
2016. jún. 28. 11:40
 3/15 anonim ***** válasza:
nekem se, bár én nem fájlalom emiatt a szívem, sok problémával kevesebb!
2016. jún. 28. 11:41
 4/15 anonim ***** válasza:
Lehetnek olyan tapasztalataid, ami miatt ez alakult ki benned, nem ismerjük az élettörténetedet. De nem kell mindig párkapcsolatban élni. Tudom te se leszel már fiatalabb, de ha 30 éves korodig hagyod az egész párkapcsolatosdit, lehet az jótékony hatással lesz a jövődre nézve :)
2016. jún. 28. 11:42
 5/15 anonim ***** válasza:
Most úgy tulajdonképpen mit értesz ez alatt? Nem akarod az összes titkodat feltárni az első randin? Talán mások sem... sőt, lehetnek olyan dolgok, amikről sohasem fogsz beszélni... ha viszont levetkőzni sem mersz, az gond.
2016. jún. 28. 11:42
 6/15 A kérdező kommentje:
2ik valóban igazad van. Januárban ért véget egy próbálkozásom az illető 30 évesen még "kereste magát". Mondom magamba Te 40 évesen is keresni fogod... Nem volt felhőtlen,azért tartott 1,5 hónapig :D Neme is voltak hibáim, neki is.Igazad van de mégis na... :)
2016. jún. 28. 11:44
 7/15 A kérdező kommentje:

3ik nem rossz ötlet :)

4ik Ha megnyíl csicska és unalmas vagy. Ja az ellentetje akkor bunkó tagó( ez esetben az arroganciám határtalan). Nem szeretek barkóbázni. vagy ez vagy az. Oké kompromisszum,de na... Most is beszélgetek egy lánnyal de nem tudom eldönteni mi felé hajlik. Elvileg kapcsolatot nem akar, de mégis keres, személyes dolgokat ír le. Azt sem hinném , szemetes láda vagyok mert ha nem is mint egy celeb, de eléggé közponzi ember... Kérdezget,szb De van, hogy én már csak büszkeségből se válaszolok neki 1-2 dologra, vagy nem keresem...

2016. jún. 28. 11:49
 8/15 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibákért,csak telóról pötyogve írtam. :D
2016. jún. 28. 11:50
 9/15 anonim ***** válasza:
66%
A nőkben soha nem szabad megbízni.
2016. jún. 28. 11:57
 10/15 anonim ***** válasza:
Válaszolni lehet úgy is, hogy elütöd valami viccel vagy általánosítással a kérdést, aztán eltereled a beszélgetést. Nem kell rögtön kiadnod a lelkedet. Ha nem válaszolsz és nem keresed a lányt, egy idő után ő azt úgy fogja venni, hogy nem érdeklődsz iránta és nem fog keresni. Nem kell megnyílni rögtön, de valahogy jelezd a másiknak, ha szeretnél vele folytatást.
2016. jún. 28. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!