Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vált ki a nőkben kisebbségi érzést, ha randin kiderül az, hogy a férfinak van diplomája, a nőnek pedig nincs?
Nem biztos, hogy kivált, lehet csak te érzed így, mert titkon mégis lenézed a másikat.
Nekem 2 diplomám van, sosem toltam a másik arcába.
24/N
Bennem azért, mert valószínűleg többet keres könnyebben mint én, és ezáltal úgy érzem, hogy nem tudok sosem megfelelni ill. egyenlő félként jelen lenni egy ilyen kapcsolatban.
30/N
"Bennem azért, mert valószínűleg többet keres könnyebben mint én, és ezáltal úgy érzem, hogy nem tudok sosem megfelelni ill. egyenlő félként jelen lenni egy ilyen kapcsolatban. "
Pontos igy van ez akkor is ha a nő diplomás a ferfi meg nem.
Valójában a diplomások nagy része nem nagyképű, mert a diplomával gyakran jár együtt az az érzet, hogy "minél többet tanultál, annál inkább érzed, milyen keveset tudsz", így aztán nem nézik le azt, akinek nincs felsőfokú végzettsége. A középfokú végzettségűek kisebbrendűségi komplexusából adódó öngerjesztő folyamat ez inkább. Én gyakrabban tapasztalom inkább azt, hogy nálam alacsonyabb végzettségű emberek néznek le engem, mert én biztos nem tudok dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!