Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos pasiként van értelme strandon ismerkedni nőkkel?
Mindenki számára ismert tény, hogy nyáron strandon a kidolgozott testű, és/vagy nagyon jóképű, és/vagy külföldi pasik érvényesülnek a magyar nőknél.
De ha egyik sem vagyok, akkor ássam el magam?
Még véletlenül sem ezt írja
"nyáron strandon a kidolgozott testű, és/vagy nagyon jóképű, és/vagy külföldi pasik érvényesülnek a magyar nőknél"
A mondatban csak a pasik kapták meg a kidolgozott testű, jóképű jelzőt, a nők nem.
Ja értem, szóval ez a két típusú nő létezik szerinted: dagadt és kidolgozott testű. Halkan megsúgom van több típus is:
40-es válaszodra visszatérve én valóban arra gondoltam hogy sok férfi okolni kezdi az ilyen nőket,akik visszautasítják.Engem például zavarna ha egy férfi nagyon nyomulna rám és ha sokadik szó után se hajlandó békén hagyni nem érdekelne hogy ne fájna vagy sem,de megmondanám neki durván is ha kell hogy hagyjon békén.
A másik meg,hogy az ilyen férfiak hosszan tartó kapcsolatot akarnak vagy egyéjszakásat,de ezt nem tudja rögtön egy nő és lehet emiatt is elutasítja.
Szóval lényegében nekem ez a véleményem.
Most látom, hogy másnak is ugyanannyi a százaléka mint nekem és szintén nem ért veled egyet. Ezen túl alá írom...
Szerintem is sok ilyen van. Mondjuk a nyomulást én arra használom, hogy meg akarok győzni valakit, hogy az amim nekem van, megfelel neki is.
Azok, akik titeket okolnak a sikertelenségükért, nem férfiak, max pasik.
Az egyik érett felnőtt, a másik nagykorú gyerek.
El küldtem aláírás nélkül...
Jani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!