Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos pasiként van értelme strandon ismerkedni nőkkel?
Mindenki számára ismert tény, hogy nyáron strandon a kidolgozott testű, és/vagy nagyon jóképű, és/vagy külföldi pasik érvényesülnek a magyar nőknél.
De ha egyik sem vagyok, akkor ássam el magam?
Van.
Nekem többször is volt sikerem, pedig nem vagyok se kigyúrt, se barna bőrű.
én biztos nem küldenélek el azért, mert nem vagy kigyúrva.
strandon pont hülyeség azt nézni, ki mennyire izmos, stb, oda azért mennek az emberek hogy jól érezzék magukat :) ha lenne egy fiú társaság aki pl odahív minket a barátnőmmel labdázni/frizbizni és alapból jól néznek ki (tehát arcra azért jöjjön be, legyen magasabb, ilyen alap dolgok) de kicsit pocakos/nem izmos az baromira nem érdekelne. de persze mi se vagyunk modellek max átlagos alkatúak :)
Érdekes...Én olyan "macis" vagyok. Vagyis izmos, de zsíros is. Szőrös is, semmiképp sem átlag feletti.
Egyszer kérdeztem meg egy csajtól strandon, ha lenne-e kedve velem inni egyet, vagy csak beszélgetni kicsit.
Aztán simán igent mondott.
Talán tesz rá egy lapáttal a határozott viselkedés, a magabiztosság, és hogy nem érzed magad kevésnek a csajnál?
ha találsz egyedülálló lányt, akkor van
nagyon sok átlagos és az alatti pasi csinálja
Szerintem egy próbát mindenképpen megér a dolog!
Szedd össze a haverjaidat és menjetek együtt.
Általában a lányok is barátnőstül szoktak strandolni.
Így akár az ismerkedés is könnyebben fog menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!