Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Átlagos pasiként van értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos pasiként van értelme strandon ismerkedni nőkkel?

Figyelt kérdés

Mindenki számára ismert tény, hogy nyáron strandon a kidolgozott testű, és/vagy nagyon jóképű, és/vagy külföldi pasik érvényesülnek a magyar nőknél.

De ha egyik sem vagyok, akkor ássam el magam?

2016. jún. 25. 10:57
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

Van.

Nekem többször is volt sikerem, pedig nem vagyok se kigyúrt, se barna bőrű.

2016. jún. 25. 13:09
 22/48 anonim ***** válasza:
100%

én biztos nem küldenélek el azért, mert nem vagy kigyúrva.

strandon pont hülyeség azt nézni, ki mennyire izmos, stb, oda azért mennek az emberek hogy jól érezzék magukat :) ha lenne egy fiú társaság aki pl odahív minket a barátnőmmel labdázni/frizbizni és alapból jól néznek ki (tehát arcra azért jöjjön be, legyen magasabb, ilyen alap dolgok) de kicsit pocakos/nem izmos az baromira nem érdekelne. de persze mi se vagyunk modellek max átlagos alkatúak :)

2016. jún. 25. 13:19
 23/48 anonim ***** válasza:

Érdekes...Én olyan "macis" vagyok. Vagyis izmos, de zsíros is. Szőrös is, semmiképp sem átlag feletti.

Egyszer kérdeztem meg egy csajtól strandon, ha lenne-e kedve velem inni egyet, vagy csak beszélgetni kicsit.

Aztán simán igent mondott.

Talán tesz rá egy lapáttal a határozott viselkedés, a magabiztosság, és hogy nem érzed magad kevésnek a csajnál?

2016. jún. 25. 13:27
 24/48 anonim ***** válasza:
A macis testalkatra buknak a nők, majdnem annyira, mint a kigyúrtakra.
2016. jún. 25. 13:28
 25/48 anonim ***** válasza:

ha találsz egyedülálló lányt, akkor van

nagyon sok átlagos és az alatti pasi csinálja

2016. jún. 25. 13:52
 26/48 Komolyan mondod? ***** válasza:

Szerintem egy próbát mindenképpen megér a dolog!

Szedd össze a haverjaidat és menjetek együtt.

Általában a lányok is barátnőstül szoktak strandolni.

Így akár az ismerkedés is könnyebben fog menni!

2016. jún. 25. 13:58
 27/48 Mi közöd Tőle ***** válasza:
21%
Ez egy hatalmas topik. Szegény lànyok ennyi punci sràc között max baràtnőt találhatnak maguknak, de férfit nem. Egy kis àrtatlan beszólàs utàn sírva rohannak vissza anyu szoknyàja alà. :)
2016. jún. 25. 13:58
 28/48 anonim ***** válasza:
23. vagyok ismét. 24. Nem hinném, szerintem első sorban nem a külsőn múlik, hogy tud-e valaki megnyerő lenni.Lehet csak szerencsém volt, de nem hinném...
2016. jún. 25. 14:03
 29/48 anonim ***** válasza:
62%
Hát haver,lehet nem kell dagadt nő,de mást nem fogsz kapni.Gyúrd ki magad és napozz aztán majd esetleg.
2016. jún. 25. 17:00
 30/48 anonim ***** válasza:
#28 Csak és kizárólag a külsőn múlik a sikered a nőknél. Ha bejössz nekik, akkor csak szerinted nem nézel ki átlagosnál jobban.
2016. jún. 25. 17:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!