Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nemtom megérteni mi a baja....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtom megérteni mi a baja. :S Szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy lány osztály társam 16 éves (én 17) és egyszerüen senkivel nem akar összejönni se az osztályból se a külvilágból. Már pedig én akarom :D, de még a legjobb barátnői se tudnak rá hatni... és nem csak konkrétan én de másoknak se jön nála össze.
2010. ápr. 12. 21:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a-sexuális..

Vagy, amit nem hiszek, mert ez már nagyon ritka, de ki tudja! Lehet, hogy őt még a szülei nevelték, és nem a TV internet stb... És lehet van benne annyi erkölcs, és önfegyelem, hogy 16 évesen nem az az életcélja, hogy megk*rják minnél többen, és kihasználja inkább azt a dolgot, amit még kihasználhat, barátok, bulik, stb... Vagy csak vele sikerült megértetniük a szülőknek, hogy nem kell sietni vele, mert csak elba*sza vele a szabadidejét, és túl hamar felkészül olyanra, amire még ráér, és 25 évesen, mikor ideje lenne családot alapítani akkor meg kijelenti, hogy megunta már a fiúkat, inkább leszbi lesz

2010. ápr. 12. 23:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem érzi azt, hogy szüksége lenne még egy srácra, ennyi szerintem. Talán picit szégyenlős, nem tudom.

A másik lehetőség, hogy egy bizonyos fiú tetszik neki, csak titkolja :)

2010. ápr. 13. 14:06
 13/14 anonim ***** válasza:

ezer oka lehet rá, hogy nem jön össze senkivel, és előttem már meg is írták.a legvalószínübb pedig az hogy van valaki, ki nagyon tetszik neki(ami nem kölcsönös), szenved miatta, de nem jön össze mással, mert a remény hal meg utoljára. másik pedig, isten tudja mi történhetett eddig vele. lehet volt nagyon rossz élménye párkapcsolat terén stb.

legjobb amit tehetsz, hogymegértő vagy és türelmes:)

2010. ápr. 15. 20:49
 14/14 A kérdező kommentje:
aha én teljesen az vagyok :)
2010. ápr. 15. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!