Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nemtom megérteni mi a baja....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtom megérteni mi a baja. :S Szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy lány osztály társam 16 éves (én 17) és egyszerüen senkivel nem akar összejönni se az osztályból se a külvilágból. Már pedig én akarom :D, de még a legjobb barátnői se tudnak rá hatni... és nem csak konkrétan én de másoknak se jön nála össze.
2010. ápr. 12. 21:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
vagy éretlen a dologra,vagy nem a fiukhoz vonzódik.
2010. ápr. 12. 21:08
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
te fiú vagy lány vagy? ha fiú vagy akkor te akarsz összejönni a csajjal vagy mi? ha csaj vagy akkor kicsi csillagom ne ti döntsétek már el h ő mikor jöjjön össze valakivel... miért baj az h 16 évesen nem akar összefeküdni senkivel és még nem akar barátot? nincs elkésve semmivel...
2010. ápr. 12. 21:09
 3/14 A kérdező kommentje:

Jó oké ez az én saram lemaradt a 17 után az F-betü :)

bocsi

2010. ápr. 12. 21:12
 4/14 A kérdező kommentje:
jah igen én szeretnék vele összejönni... *-)
2010. ápr. 12. 21:12
 5/14 anonim ***** válasza:
lehet az zavarja h o.társad vagy simán nem jössz be neki. ha nem akarja akkor ha erőlteted csak jobban elriasztod
2010. ápr. 12. 21:14
 6/14 anonim ***** válasza:

Az Akarat sajnos nem elég. Ha neki nincs Kedve, és nem érzi azt hogy igen Szeretném...akkor te akárhogy erőlködhetsz.

Az ha így közelítesz,egyet fog eredményezni:D nem hogy hatni

( ami amúgy befolyásolás) nem tudsz/tudnak rá,hanem kerülni is fog...mert kényszernek fogja érezni. De ha te elmondod,

azt hogy nézd..nagyon tetszel,nem akarok semmit erőltetni,

csak szeretném megérteni,

ha már nem adsz esélyt sem, van valami okod rá? vagy elbeszélgetsz vele...de nem letámadni kell :D ezt te se szeretnéd ellenkező esetben :D

18/L

2010. ápr. 12. 21:18
 7/14 A kérdező kommentje:
szósincs letámadásról sőt van hogy néha odabújik hozzám a suliban és épp ezért nem értem
2010. ápr. 12. 21:31
 8/14 anonim ***** válasza:
lehetséges, h volt valami szexuális "bántalmazása" ami miatt ilyen visszahúzódó? én ismertem ilyen lányt... :S
2010. ápr. 12. 21:39
 9/14 anonim ***** válasza:

azért mert valaki 16 évesen még nem akar járni senkivel,még nem kell a legrosszabbra gondolni,nála nagyobbaknak is 20 fölött volt az első pasijuk,és normálisan nőttek fel.. :D

ha meg odabújik hozzád az jó,örülj neki,és akkor mondjuk erre kérdezhetnél rá,hogy ezt ő hogy érti feléd,mert nem tudod hova rakni..hogy ez most mi ? :)

2010. ápr. 12. 21:50
 10/14 A kérdező kommentje:
ahhha lehet azt kéne:)
2010. ápr. 12. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!