Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha van egy csaj, akibe szerelmes vagyok, de ő csak barátságot érez irántam (vagy hát nemtom, talán többet) akkor elhívjam korcsolyázni, mekibe, vagy moziba? Esetleg valentin nap elhívjam valahova?
Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 19:14
1/5 Moszuke válasza:
mondta hogy csak barát?.. ha igen akkor térj észhez és tedd túl magad hogy nem kellesz neki..
ha ez sikerül jó barátok lehettek.. mind addig amíg reménykedsz addig nem.
tisztázd a dolgot magadban. ha kell próbálkozz be többször és kapj több kosarat hogy észhez térj, de ne tartsd magad kétségek között. juss dűlőre.. vagy jártok vagy nem.. olyan ne legyen hogy talán.
ennyi
2/5 anonim válasza:
Hívd el legfeljebb nemet mond...:)Mondjuk nem muszáj valentin napon szerintem anélkül is felfogja hogy tetszel neki(vagy ha barátok vagytok annyira hogy abból hogy elhívod valahova nem ez jön le neki akkor hívhatod valenntin napon. De ha nem akkor valószínűleg ki fog derülni, hogy barátság vagy szerelem:)
Bocsi ha nem érted kicsit zagyva lett....:P
3/5 A kérdező kommentje:
mondta h jó barátnak tekint, vagy fél éve. azóta változhatott a dolog.és mindig olyan jeleket küldd, h úgy evszem észre, h bejövök neki. köszi a válaszokat!
2011. febr. 7. 19:33
4/5 anonim válasza:
A Valentin nap szerintem tökéletes arra hogy tudasd vele hogy valamit szeretnél tőle. De ne mekibe hívd, a korcsolyázás jobb, vagy bármi romantikusabb hely. Ha már igent mond, szerintem nyert ügyed van. Ha nemet mond, akkor sincs nagy gond, hiszen csak elhívtad... és ebből tudni fogod hogy nem érdekled.
5/5 A kérdező kommentje:
hát egyik nap szó esett róla h ha jönnek a jó idők ki mit csinál a szabad idejében, és megkérdezte, nem-e szeretnék vele kimenni valamikor. én is meg akartam kérdezni, de ő gyorsabb volt:) az első válaszolónak.ezt te csak barátságnak hívnád?:) de amúgy mindig olyan jeleket ad, viszont lehet csak nem akarja elmondani mit érez, mert nem rég nagyon csalódott egy srácban, és gondolom nem akar bennem is csalódni. de én szeretem, és bennem nem csalódna:) nem csalnám meg,semmi ami fájna neki:(
2011. febr. 7. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!