Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves fiú vagyok de még nincs barátnőm, nemtom hol csajozak, vagy mit csináljak a byáron hogy szerezek egy csajt, mert az iskolában nincs olyn jó csaj?
ráérsz még úgy 2-3 évig.
addig megtanulhatsz fogalmazni és helyesen írni is...az sosem árt.
egyáltalán nem kell eröltetni. én akiket ismerek (áltlános suliba) egynek sem azért van baátnője mert szeretne egy tárasat vagy ilyesmi hanem a menőzés miatt. ha teis ilyen okokbol szeretnél akkor inkább hanyagold mert utána meg egy normális barátnőd nem lesz.. szerintem nem ciki ha egy 13-14 éves pasinak nincs barátnője még. majd 16 évesen ráérsz aggódni :D de ha nagyon szeretnéd (és nem menőzésböl) akkor menj el korizni, csavarogj a haverokkal,
keress egy olyan ismerősöd akinek rengeteg haverja van és menj el vele +a baráti körével valahova :D így új embereket ismersz meg és hátha megtetszik valaki. vagy esetleg iratkozz be valami olyan sportra ahol lányokkal is összefuthatsz (tánc, de nem feltétlenül néptáncXD hanem hip.hop vagy break) 15/L
te inkább semmit... nem lennék a barátnőd, amilyen éretlen vagy...
VÁRJ! ne csajozz, csak hogy legyen barátnőd... a lányok nem olyanok mint a kocsik: megveszed hogy menőzz vele, ha megunod, eladod... ha érett vagy rá, és találkozol azzal akit "neked szántak", érezni fogod. ne bánts meg egy lányt se azzal, hogy csak azért vagy vele hogy elmonthasd másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!