Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kíméletesen közölni ezt a hírt?
Figyelt kérdés
Adott egy 32 éves, férfi, nem csúnya, aranyos! Magas beosztásban dolgozik ismert a megyénkbe nagyon országosan is, ahogy a családja is! Tanult és okos, nagyon gazdag! Két alkalommal is megpróbáltunk randizni, de mind a kétszer nekem váratlan okból hamar félbe kellett hagynom a randit! Tényleg aranyos, de úgy érzem nem hozzám való! Unalmasnak találom magamhoz, én pörgősebb életvidámabb vagyok. Nem mellesleg zavar, hogy sokkal tanultabb nálam, illetve az anyagi helyzete is kellemetlen. Ő viszont kitartóan hónapok óta nagyon szeretne újabb és újabb randikat velem, komolyak a szándékai, és a gyermekeimet is elfogadná, neki nincs saját, én pedig már egyáltalán nem is szeretnék többet!Nem szeretném megbántani, de, hogy közöljem kíméletesen, hogy nem akarok tőle semmit? Segítsetek légyszi! 27 N2016. jún. 16. 22:08
1/9 A kérdező kommentje:
Egyáltalán semmi sem fogott meg benne sajnos :(
2016. jún. 16. 22:11
3/9 A kérdező kommentje:
Az első válaszadónak: Ritka egy bunkó .... vagy! De nyilvánvaló, hogy ezzel te tisztában is vagy ;)
A második válaszadónak: Túl gazdag :) Én egy ,,középosztálybeli" Ő pedig a felső rétegből és ez zavar...
2016. jún. 16. 22:19
4/9 anonim válasza:
Nem értem miért kell annyit agyalni ezen. Gondolom a pályafutásod során n+1 pasit utasítottál már ilyen vagy olyan okok miatt vissza. Nos, itt is így kell cselekedned. Nem kell megijedni a pasitól azért mert magas beosztásban van és gazdag. Meg kell mondani azt, "aranyos vagy, de nem egyezik az életstílusunk és elképzeléseink, nem akarok tőled semmit, ezért nem szeretnék többet találkozni és beszélni veled." Ennyi!
5/9 anonim válasza:
Kind reminder, de te magad voltál az első válaszoló :P
6/9 anonim válasza:
"Üdvözöllek a lekoptat-lakban. Egy vendégünk van: Te"
És máris futhatsz a Majka-szerű "életvidám" rajok közé...
7/9 anonim válasza:
Ez tényleg vicces hogy magadat bunkózod le kérdező 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!