Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet kíméletesen közölni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kíméletesen közölni egy baráttal, hogy összejöttem a csajjal, akibe bele van esve, de aki egyértelműen visszautasította? 22f

Figyelt kérdés
2012. márc. 2. 21:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
sehogy, úgyis meg fog sértődni..
2012. márc. 2. 21:52
 2/14 anonim ***** válasza:
Bántás nélkül. Ha megbántódik, az az ő baja.
2012. márc. 2. 21:53
 3/14 anonim ***** válasza:
nem lenék a helyedben ....
2012. márc. 2. 21:53
 4/14 anonim ***** válasza:
Úúú, hát nem tudom, de epic beszélgetés lesz... :D
2012. márc. 2. 21:54
 5/14 anonim ***** válasza:
akár hogy próbálod először úgy fogja érezni h elárultad...mond el neki finoman aztán hagyd egy picit ülepedni várd meg míg ő keres
2012. márc. 2. 22:01
 6/14 anonim ***** válasza:
Muszáj az orrára kötni?
2012. márc. 2. 22:01
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát az azonos baráti kör miatt egy idő után észrevenné, akkor meg már inkább tőlem hallja.
2012. márc. 2. 22:24
 8/14 anonim ***** válasza:
ez ígyis-úgyis gáz szituáció. szerintem ezzel azért elég erősen elárultad, a barátságotoknak mindenképpen vége lesz. szerintem ennyit nem ér egy lány sem. és ezt mint lány mondom.
2012. márc. 2. 22:29
 9/14 anonim válasza:

Ha hiszed, ha nem én tavaly pontosan ilyen szituációba kerültem, mint Te és nem mondanám, hogy irigyellek :D

Nem volt túl egyszerű, de én már másnap elmondtam a haveromnak, hogy mitörtént és persze 1,5-2 hónapig szóba se állt velem, elkerült, de ma már minden olyan mint azelött, szóval csak idő kérdése..

17/F

2012. márc. 2. 23:51
 10/14 anonim válasza:

Én először is nem haladtam volna előre a nőcivel, ameddig a barátommal meg nem beszéltem a dolgot. (Különben nem is lennék igazi barát.) De ha már megesett, akkor a következőket lehet nek imondani:

- Fontos nekem a barátsága és ezért őszinte akarok lenni hozzá.

- _Tudom, hogy szereti a lányt, de a lánynak én tetszem jobban és adjuk meg neki a választás lehetőségét.

- Döntse el, hogy ezek után mi legyen a barátságunkkal, bárhogy dönt elfogadom, de legyen őszinte, ahogyan én is az voltam most hozzá.

2012. márc. 3. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!