Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kíméletesen közölni egy baráttal, hogy összejöttem a csajjal, akibe bele van esve, de aki egyértelműen visszautasította? 22f
Ha hiszed, ha nem én tavaly pontosan ilyen szituációba kerültem, mint Te és nem mondanám, hogy irigyellek :D
Nem volt túl egyszerű, de én már másnap elmondtam a haveromnak, hogy mitörtént és persze 1,5-2 hónapig szóba se állt velem, elkerült, de ma már minden olyan mint azelött, szóval csak idő kérdése..
17/F
Én először is nem haladtam volna előre a nőcivel, ameddig a barátommal meg nem beszéltem a dolgot. (Különben nem is lennék igazi barát.) De ha már megesett, akkor a következőket lehet nek imondani:
- Fontos nekem a barátsága és ezért őszinte akarok lenni hozzá.
- _Tudom, hogy szereti a lányt, de a lánynak én tetszem jobban és adjuk meg neki a választás lehetőségét.
- Döntse el, hogy ezek után mi legyen a barátságunkkal, bárhogy dönt elfogadom, de legyen őszinte, ahogyan én is az voltam most hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!