Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szégyellés=szimpátia? Egyértel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellés=szimpátia? Egyértelműen?

Figyelt kérdés

Szóval, ha egy lány köszönő viszonyban van egy 2 évvel fiatalabb fiúval, és mikor egyedül van mosolyogva,boldogan köszön, de ha az egyidős barátnőjével van, akkor úgy "szégyellve" köszön a fiúnak, kb a szemébe se néz, se mosoly, de azért köszön ..

szóval ez azért lehet mert a lánynak tetszik a fiú, de mivel fiatalabb ezért szégyelli ha az egyidős barátjai mellett "mutatkozik" hogy jóban vannak?

vagy akár csak rossz napja volt? (mert mikor egyedül volt és boldogan mosolyogva köszönt az többször megesett, de ez hogy "szégyellve" szemembe se nézett az csak 1x volt)

vagy vélemény?

(gimisek vagyunk)

2012. jan. 17. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:
vagy ha mással van éppen, akkor épp ő foglalkoztatja és pont tesz rád, aki csak köszönt neki
2012. jan. 17. 20:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet tudni, hogy tetszel egy lánynak még oda nem mész hozzá és meg nem kérdezed. Én már jártam úgy nem is egyszer, hogy mosolygott lám a lány, előre köszönt nekem, mindig odajött hozzám dumálni. Aztán rá 3 hét múlva bepróbálkoztam és csúnyán beégtem. Ez tehát nem garancia semmire.
2012. jan. 19. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem holnap még havazik.
2012. febr. 5. 23:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja.. a most következő héten még fog.
2012. febr. 5. 23:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Menj oda a lányhoz és kérdezd meg, tetszel-e neki, vagy eljönne-e veled meginni vmit? A mosoly önmagában semmit sem jelent sajnos. Vannak olyan lányok, akik az egójukat srófolják fel, mikor egy fiú rájuk mosolyog ők meg vissza. Hajrá!
2012. márc. 8. 15:50
 6/6 Diavolino44 ***** válasza:

Ha nem mesz oda tenyleg nem fogod meg tudni!

A csajozas egy olyan tevekenyseg, amiben minden beletartozik, s a megalazkodas erzese sem kivetel ez alol!!

2012. márc. 8. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!