Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kíméletesen közölni egy baráttal, hogy összejöttem a csajjal, akibe bele van esve, de aki egyértelműen visszautasította? 22f
Figyelt kérdés
2012. márc. 2. 21:51
11/14 anonim válasza:
szerintem meg az nem igazi barát aki nem fogadja el a szituációt. (és emberként sem tudom annyira tisztelni, ha egyszerűen nem fogadja el, hogy ő nem kell valakinek...)
12/14 anonim válasza:
mi az, hogy nem fogadja el, hogy nem kell valakinek?? azt elfogadná, de azt még jó, hogy nem fogadja el, hogy a barátja annyira érzéketlen és hamis barát, hogy rámászik arra, aki neki tetszik, és leszarja, hogy ezzel fájdalmat okoz neki. normális barátok között TABU a másik kiszemeltje.
13/14 anonim válasza:
még akkor is tabu, ha a másiknak nem jön össze.
14/14 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy ezzel megbántom a barátomat, de elég lehetetlen helyzet ez. Le lehet stoppolni egy közös ismerőst csak úgy? Fontosabbak lennének a haverom érzései, mint a sajátjaim meg a lányé? Ne legyen együtt két összeillő ember, csak mert van egy harmadik epekedő fél? Szóval nem mondom, hogy nincs lelkiismeret-furdalásom, de nem bántam meg, hogy összejöttem a csajjal. A kérdés, hogy hogyan, milyen körülmények között, mennyi idő múlva tudnám ezt úgy közölni a barátommal, hogy ő is és a barátságunk is a lehető legkevésbé sérüljön? Hozzátenném, hogy nem legjobb barát-kategóriában van az illető, de azért elég közeli. A tetteim minősítésén túlmutató ötlete van valakinek?
2012. márc. 6. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!