Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy fiú, aki rühelli a gyúrást?
Látatlanban mi a véleményetek arról, ha valaki magas, vékony, nincs kigyúrva, és nem is szeretné magát kigyúrni, a külsőségek helyett pedig a tudás gyűjtésére törekszik? (Ez nem azt jelenti, hogy élettelen könyvmoly, csak nem érdekli az aktuális megjelenési trend.)
Mennyire gondolnátok egy ilyen emberre pozitívan/negatívan, és miért?
Tudom, sok infó hiányzik, de nem kell véresen komolyan venni a kérdést, csak a leírtak alapján érzett első benyomásra lennék kíváncsi.
Egy újabb magas-vékony aki "néná néná nééé nááá"-zik az állítólag rosszabb kövérek irányába.
11: semmivel nem tartom rosszabbnak a kövéreket.
ha ez neked így jött le, akkor én fogalmaztam rosszul, esetleg te értettél félre valamit.
Ha rühelli a "gyúrást", akkor utálna engem is. Szóval nem igazán van, miről beszélni.
Amúgy sem a zsánerem egy okos(/kodó), másokat az életmódjuk miatt és a saját nyomora miatt elítélő giliszta...
"... a külsőségek helyett a tudás gyűjtésére törekszik."
Mintha a kettő kizárná egymást. :D A tudás gyűjtése mellett heti 3x biztos lenne időd edzeni. Nekem nem tetszik az, ha egy férfin nincs semmi izom. Attól férfi a férfi (többek között), hogy izmos/erős vagy legalábbis valami fizikummal rendelkezik. De egyébként nem baj, csak akkor te se álmodozz egy modell/sportos alkatú barátnőről, mert elég kicsi rá az esélyed. :)
20/L aki egyetemre jár és sportol is. Nahát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!