Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy fiú, aki rühelli a gyúrást?
Látatlanban mi a véleményetek arról, ha valaki magas, vékony, nincs kigyúrva, és nem is szeretné magát kigyúrni, a külsőségek helyett pedig a tudás gyűjtésére törekszik? (Ez nem azt jelenti, hogy élettelen könyvmoly, csak nem érdekli az aktuális megjelenési trend.)
Mennyire gondolnátok egy ilyen emberre pozitívan/negatívan, és miért?
Tudom, sok infó hiányzik, de nem kell véresen komolyan venni a kérdést, csak a leírtak alapján érzett első benyomásra lennék kíváncsi.
Amíg neki ez megfelel és jó, addig nekem is jó. (minden bizonnyal)
Sok gondolkodni való nincs ezen. Úgy élj, hogy neked jó legyen. A többiek nem számítanak.
Még ennyiből semmi benyomás nem alakult ki bennem...
Oké, nem szeret gyúrni és a tudás gyűjtésre törekszik...Ha így jól érzi magát, akkor örülök neki.
Nem fogok negatívan gondolna valakire, csak mert nem gyúr :D Mindenki azt csinál, amit akar.
Ettől függetlenül nekem a sovány pasik nem az eseteim. De csak azért, mert valaki nem az esetem, még nem tartom gáz embernek :D
igazából nem véletlenül nem adtam konkrétabb leírást, alapvetően az érdekel, hogy mennyire van a gyúrásnak-kondinak központi szerepe, illetve általában a kövér emberekről többet szoktak beszélni, mint azokról, akikre épphogy ráférne pár kiló.
ha részletes szakvéleményeket szerettem volna, akkor felteszek egy képet, de alapvetően nem ez a cél :)
köszönöm egyébként a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!