Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is, aki rühelli a Valentin napot rajtam kívül?
Esküszöm, életem legrosszabb napja. A szerelmem lelépett egy másik csajjal az utolsó pillanatban, pedig előtte randira hívott, az egész családom beteg, (beleértve engem is), ma egyszercsak szétpattant a tabletem, miközben az emailjeimet néztem (szó szerint, magától szétpattant a két oldala), a bankszámlámon nincs fedezet, stb.
Más is rühelli ezt a giccs napot, vagy csak én vagyok ennyire feldobva tőle?
Lány vagyok.
hallod, a tabletem el van törve, a pasi másik csajjal van, és beteg lettem,meg a többiek is azok.
pénzem kicsi van, meg dolgozom,így ez nem passzol.
de egyébként...:D
am azt hittem rosszul fog érinteni ez a nap,az elmúlt hónapok miatt,de nem érdekel már.
úgyhogy fel a fejjel,és jobbulást.:D
A #3-as hozzászólónak igaza van, az összes ünnep vagy a pénzről szól vagy arról, hogy most mindenkinek meg kell mutatnia milyen érző lény... :-)
De amúgy meg ha őszinték akarunk lenni, akkor az egyik ember szar, a másik fos... :-)
Számomra semmit nem jelent, nem is foglalkozok vele különösebben. Ugyanolyan nap a szememben, mint a többi.
L
Szintén utálom nincs akiért odalennék aki miatt jelentene valamit ez a nap! F
Ja és még kórházba is vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!