Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem értem, miért javasolják minden olyan férfinak a gyúrást, akinek nem volt még barátnője?
Mert az önbizalmat ad, ismerek pár olyat aki régen vézna volt vagy éppen pufi, csúfolták és semmi önbizalma nem volt, most meg minden jól megy neki, ki van gyúrva, van nője stb.
Magabiztossá tesz, önbizalmat ad.
Figyelj, alacsony, vékony fiúként mondom, hogy már én is csak azt gondolom, hogy a gyúrás segíthetne barátnőt szereznem. Szégyellem a vékony karjaimat, azt, hogy semmi mellizmom és olyan vékony vagyok, mint egy csinos lány, mindenhol átférek, csak annyi előnye van ennek, de inkább egy hatalmas hátrány, főleg a csajozásban.
Amint lesz rendes melóm havonta költhetek a gyúrásra több ezret, mert nem olcsó mulatság, de ezt te is tudod. Mégis jobban hiszem, hogy nőnének az esélyeim kigyúrva, mint ilyen sovány fiúként. Ha magas lennék akkor lehet nem kéne gyúrnom, mert köztudott, hogy a lányok a magas pasikat imádják, az egy vonzó tulajdonság, de 165cm magassággal, vékony fiúként csak pokol az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!