Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a felháborodása?
Randizni kezdtem egy lánnyal. Mindketten 24 évesek vagyunk és szerintem elég felnőttek már. Nagyon szimpi csaj, okos, tanult, biológusnak tanul. Elég talpraesettnek is tűnik.
A 4. randin lefeküdt velem és ott az ágyban, miután én orálisan kényeztettem már, akkor mondta azt, hogy ő soha nem venné a szájába a farkamat.
Ezen én meglepődtem, de végül maradtam.
Később azonban nem kerestem már, mert számomra ez egy fontos része a szexnek és nem fogok lemondani róla.
Mikor ő keresett 2 napra rá, ezt őszintén megmondtam neki, mire ő kifakadt, hogy én mekkora szemét vagyok, amiért csak kihasználtam őt. Még az egyetlen közös barátunk előtt is leégetett és face-en írogat neki, engem ócsárol.
Pedig én tényleg akartam, hogy ez most működjön, de nem minden áron.
Én maximálisan egyetértek. Most valaki szeret valamit, és nem kapja meg, abból hosszú távon úgyis csak az lenne, hogy megcsalná, elhagyná a párját, mert már nem tudja tovább nélkülözni a dolgot.
lányok, gondoljatok bele fordítva: imádjátok kapni az orális szexet, a pasi viszont kerekperec kijelenti, hogy ő bizony soha sem fog titeket nyalni. nem érintene rosszul, nem gondolkoznátok el azon, hogy mi lesz akkor?
Az, hogy kinek mi az igénye, meg mi a fontos, és mi a normális, az szerintem ebben a helyzetben lényegtelen. Az van, amit már sok hozzászólásban írtak: mindegy, mire vágysz, csak találd meg az ágyban hozzádillőt.
A fő kérdés, hogy ezt hogyan kellett volna megtárgyalni. Azt talán nem várhatod el tőle, hogy előre szóljon (bár az én párom szólt előre anno, és korrekt dolognak tartottam, de ahhoz olyan hangulat is kellett), de azt mindenképp, hogy ha látja, mire készülsz, akkor jegyezze meg, hogy nem tudja viszonozni, mivel ezt azért inkább kölcsönösségi alapokon szokták csinálni. Azt viszont meg te rontottad el, hogy nem beszélted meg vele azonnal (utána, vagy legkésőbb miután hazaértél és lehetőséged van beszélni vele). Szóval ha most a csaj helyébe képzeled magad: lefeküdtetek, mejd napokkal később jut eszedbe közölni vele, amikor ő hív, hogy ja, amúgy neked ez így nem elég. Valószínűleg ezért is mondta, hogy kihasználtad, ami persze egyáltalán nem jogos, hisz nem ígértél neki semmit.
Szerintem korrekt voltál, hagyd a francba :D Nem vagy köteles lemondani az igényeidről. Szerinem pont jókor mondtad mi a szitu, nem hülyítetted úgy ,hogy te tudtad hogy nem is lesz semmi komoly.
Ezek után nála volt a döntés, hogy hajlandó rá, vagy inkább hagyjátok egymást.
Amúgy sok sikert a másik lányhoz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!