Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogos a felháborodása?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a felháborodása?

Figyelt kérdés

Randizni kezdtem egy lánnyal. Mindketten 24 évesek vagyunk és szerintem elég felnőttek már. Nagyon szimpi csaj, okos, tanult, biológusnak tanul. Elég talpraesettnek is tűnik.

A 4. randin lefeküdt velem és ott az ágyban, miután én orálisan kényeztettem már, akkor mondta azt, hogy ő soha nem venné a szájába a farkamat.

Ezen én meglepődtem, de végül maradtam.

Később azonban nem kerestem már, mert számomra ez egy fontos része a szexnek és nem fogok lemondani róla.

Mikor ő keresett 2 napra rá, ezt őszintén megmondtam neki, mire ő kifakadt, hogy én mekkora szemét vagyok, amiért csak kihasználtam őt. Még az egyetlen közös barátunk előtt is leégetett és face-en írogat neki, engem ócsárol.

Pedig én tényleg akartam, hogy ez most működjön, de nem minden áron.

2016. jún. 5. 22:24
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
85%

Mint írtam, volt ismerősöm és kialakult egy olyan bizalmon és szereteten alapuló kapcsolatuk, hogy mégis engedett a lány. Nem, nem 4 randi után, hanem hónapokkal később. Anno én is azt mondtam hogy hülye lennék tablettával védekezni, aztán tessék, én is "megtértem" mert szembesültem vele, hogy ez nem ördögtől való.

Az meg hogy a kis 18 évesek mindenre kaphatóak mert náluk az a nagylány aki a legyet is a röptében, az megint csak visszaad rólad egy képet...

De szíved joga eldönteni ezt, én csak leírtam nőként a véleményem, hogy nem adtál ennek a kapcsolatnak sok esélyt/időt (valszeg nem is volt ez nagyon komoly a részedről), ha te egy ilyen dolog alapján szelektálod a lányokat, amihez idő és bizalom kell.

2016. jún. 5. 23:01
 12/33 anonim ***** válasza:
Nehogy már magyarázkodni kelljen egy férfinak, ha egy nő se teszi. Kérdezőnek meg annyi, hogy nem opció előre szólni. Ha ilyet benyögsz ismerkedés közbe, hogy a szopatás a gyengéd a legjobb esetben is rádfújja a pizzát :D
2016. jún. 5. 23:05
 13/33 A kérdező kommentje:
Hát bocs 11-es, de nekem ez fontos és nem veszek zsákbamacskát. Ettől még elfogadom a véleményed, mert biztosan közelebb áll a gondolkodásod az övéhez.
2016. jún. 5. 23:06
 14/33 A kérdező kommentje:

12.

Én is így vélem. Ez egy túl intim, kényes téma ahhoz, hogy randin elő lehessen jönni vele.

Ennyi erővel a gyerekek számát és a házasodási kedvet is fel kéne mérni, de ezek nem randira való dolgok.

Azért is nem gondoltam pont erre, mint lehetséges problémára, mert amúgy nagyon kacér lány volt. Például küldött magáról meztelen képet is előtte pár nappal.

Egy kicsit becsapva érzem magam.

2016. jún. 5. 23:09
 15/33 anonim ***** válasza:

"Ez egy nőnek nagyon is bizalmas tett, mert mégiscsak egy "alárendelt" helyzetbe kerül, főleg ha félénkebb, főleg ha voltak már rossz tapasztalatai. "

Hát elvileg a szex maga is bizalmas cucc a nôknek, szóval ha ahhoz elég bizalmat érzett 4 randi után, szóval nehéz elhinni, hogy itt csak félénkségrôl lenne szó.

Ráadásul maga a lány mondta, hogy ô sose sz.pna le egy srácot, szóval vagy elhisszük neki (és miért ne tennénk), vagy a csaj nem képes ôszinte kommunikációra, ami meg alapból kizáró ok.

----

Abból a szempontból lenne némi igaza a csajnak, hogy az ô szemszögébôl szerencsésebb lett volna, hogy ha te ott helyben közlöd vele, hogy neked ez hozzátartozik a szexhez, tehát ha ez neki nem fér bele, akkor onnantól kezdve max befejezitek, amit elkezdtetek, de ebbôl több nem lesz.

Viszont azért ezt nem olyan könnyû megtenni a dolgok hevében, szóval ilyen szintû korrektséget csak akkor várhatott volna el, ha ô is hasonlóan korrekt lett volna: ha még azelôtt közli ezt a hozzáállását, hogy te orálisan kielégíted.

Mivel ezt nem tette, így innentôl kezdve egy szava sem lehet.

2016. jún. 5. 23:16
 16/33 anonim ***** válasza:

Miért érzed magad becsapva, ha egyébként meg volt szex? Ha már eljutottatok a szexig, akkor meg miért lenne intim téma erről beszélni?

Csalódott benned, jobban mint te őbenne, ezért lett mérges rád, ezt nagyon nem lehet és nem is kell túlragozni. Pedig biztos nagyon oda volt érted, ha még képeket is küldött. Na de hát ez van.

2016. jún. 5. 23:16
 17/33 A kérdező kommentje:

Én értem 15-ös, mondasz valamit, de nem kicsit lett volna teátrális egy éppen kinyalt meztelen lány alól(éppen beleült) kiugrani és öltözni, közben meg beszélni kölcsönösségről, fontosságról, igényekről.

Olyan hisztisnek tűnik.

2016. jún. 5. 23:19
 18/33 anonim ***** válasza:
50%

"Hát elvileg a szex maga is bizalmas cucc a nôknek, szóval ha ahhoz elég bizalmat érzett 4 randi után, szóval nehéz elhinni, hogy itt csak félénkségrôl lenne szó."

Pedig hidd el, nagyon nem ugyan az amikor úgy szexelsz valakivel, hogy "szembe vagy vele", öleled, a szemébe tudsz nézni vagy ő magasodik feléd és néz le rád miközben a méretes hímtag van a szádban, meg még próbálsz mellé izgató hangokat is kiadni fulladozás nélkül.

2016. jún. 5. 23:21
 19/33 anonim ***** válasza:

"Miért érzed magad becsapva, ha egyébként meg volt szex? Ha már eljutottatok a szexig, akkor meg miért lenne intim téma erről beszélni? "

Felteszem azért, mert a csaj szó nélkül hagyta, hogy ôt orálisan kielégítsék, és csak AZUTÁN vetette oda, hogy ja, arról ne is álmodj, hogy ezt valaha is viszonzom..

2016. jún. 5. 23:21
 20/33 A kérdező kommentje:

Mindegy is, mert azóta van fejlemény. A közös ismerősünk, egy másik lány, úgy tűnik érdeklődik irántam. Sms-ben oltja előttem a saját barátnőjét és utalgat rá, hogy vele nem lenne ilyen gond, meg hogy ennél durvább dolgokhoz van szokva(+mosolygó arcok).

A végén még én járok jól :)

2016. jún. 5. 23:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!