Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a felháborodása?
Randizni kezdtem egy lánnyal. Mindketten 24 évesek vagyunk és szerintem elég felnőttek már. Nagyon szimpi csaj, okos, tanult, biológusnak tanul. Elég talpraesettnek is tűnik.
A 4. randin lefeküdt velem és ott az ágyban, miután én orálisan kényeztettem már, akkor mondta azt, hogy ő soha nem venné a szájába a farkamat.
Ezen én meglepődtem, de végül maradtam.
Később azonban nem kerestem már, mert számomra ez egy fontos része a szexnek és nem fogok lemondani róla.
Mikor ő keresett 2 napra rá, ezt őszintén megmondtam neki, mire ő kifakadt, hogy én mekkora szemét vagyok, amiért csak kihasználtam őt. Még az egyetlen közös barátunk előtt is leégetett és face-en írogat neki, engem ócsárol.
Pedig én tényleg akartam, hogy ez most működjön, de nem minden áron.
Tehát akkor a szex nem is szex csak ha van benne orál? Jó tudni :D A másik hogy az már valahol nem önzetlen és korrekt dolog, ha én azért teszek meg valamit mert cserébe vannak elvárásaim.
Szerintem aki élvezi csinálja akármikor olyannal, aki szintén élvezi.
Én azt nem értem, hogy nem élvezed, de azért bevállod a másikért. A szeretkezés pont nem az az alkalom, ahol kellemetlenül kellene érezned magad. Olyan társat kell találni, akivel szexben is passzoltok, közösek a vágyaitok.
Ha elég fontos a másik, akkor inkább lebeszélem arról, hogy olyat tegyen, amire nem érez vágyat, csak azért,mert szerinte erre szükségem van.
Szerintem nem megalázó egyébként, én inkább a bizalmat látom benne a férfi részéről, hogy ilyen veszélyes helyre engedi azt a részét, amivel a legnagyobb fájdalmat lehetne neki okozni.
Na de. Azerintem helyesen jártál el, a csaj meg túlreagálta. Gondolom azt hitte fontos neked eléggé ahhoz, hogy lemondj a kölcsönös orál élvezetéről. 4. Randin azért ez elég erős feltételezés a mai világban.
Egyébkent ha lett volna egy kis esze szól neked arról, hogy nem szeret valamit, amit manapság a többség csinál. Nem csak a 20alatti lányok. Ha anál miatt ejted akkor lenne szemétség, hiszen ez még nem számít hétköznapi dolognak, így neked kellett volna szóbahoznod együttlét előtt.
Egyébként huszonéves lány vagyok, viszonylag kevés szexpartnerrel, az ismerőseim kortól függetlenül szeretnek sz.pni.(persze nem akárkit)
"Én értem 15-ös, mondasz valamit, de nem kicsit lett volna teátrális egy éppen kinyalt meztelen lány alól(éppen beleült) kiugrani és öltözni, közben meg beszélni kölcsönösségről, fontosságról, igényekről. "
Azért még be lehet fejezni, amit épp elkezdtél :) És nem kell rögtön elkezdeni öltözködni, csak megmondani a szitut, és rákérdezni, hogy akkor most ennek fényében hogyan tovább.
De ezt én se tartom teljesen életszerû szituációnak, ezért is írtam, hogy a lány szemszögébôl nézve ez lehetett volna a teljesen korrekt megoldás.
Viszont ugyanilyen erôvel a te szemszögedbôl nézve meg az lett volna a teljesen korrekt, hogy ha a lány azelôtt szól, hogy kinyalod.
Lehetne azt mérlegelni, hogy ezek mennyire életszerû elvárások, viszont mivel a csaj eleve nem teljesítette a saját részét, így a kérdés innentôl lényegtelen.
Áh, most már felejtős az egész téma.
Ez a másik lány tényleg sokkal inkább belevaló. Holnap este jön is át GoT-ot nézni "és miegymás" :)
Soha rosszabb randit.
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
"Tehát akkor a szex nem is szex csak ha van benne orál? Jó tudni :D A másik hogy az már valahol nem önzetlen és korrekt dolog, ha én azért teszek meg valamit mert cserébe vannak elvárásaim."
Valakinek ez hozzátartozik a szexhez, valakinek nem.
Viszont az semmiképp nem önzetlen meg korrekt, hogy hagyom magam kinyalni, majd utána elegánsan közlöm, hogy ja, én aztán nem. Az meg fôleg nem elegáns meg korrekt, hogy utána még a csajnak áll feljebb.
Ha elôre közli, akkor a másik tud dönteni, hogy ô akar-e önzetlen lenni vagy sem - simán lehet, hogy úgy dönt, hogy ôt ez nem zavarja, vagy lehet, hogy azt mondja, hogy jó, akkor most már fejezzük be, amit elkezdtünk, de akkor ez hosszútávon nem fog mûködni.
A másik dolog, hogy az egy teljesen korrekt és természetes elvárás, hogy a szex mindkét fél számára kielégítô legyen - és ha az egyik fél számára ehhez hozzátartozik az orál is, akkor teljesen normális, hogy ô ezt elvárja egy párkapcsolattól. Ha ezt a másik nem tudja / akarja teljesíteni, akkor szexuálisan nem illenek össze.
"Viszont az semmiképp nem önzetlen meg korrekt, hogy hagyom magam kinyalni, majd utána elegánsan közlöm, hogy ja, én aztán nem."
Csak egy utolsó reagálás, a lánynak ezt honnan kellett volna tudnia, amikor nem beszéltek erről semmit? Nem úgy jött le, hogy "viszonzás" nélkül akarta hagyni, mert írta a kérdező, hogy utána a hölgy rögtön beleült. Most ha a vágy hevében valaki engem orálisan kényeztet, úgy hogy előtte semmit nem beszéltünk, akkor én se kezdtem volna orálozni ha én nem akartam volna, hanem valszeg másik opcióval rukkoltam volna elő én is.
Na mindegy, nem védek senkit, de én nem hibáztatnám a lányt egy olyan dolog miatt amiről nem tudott és meg sem beszélték. Nem voltunk ott, nem láttuk hogy zajlott a dolog :)
Fura egy kicsit, hogy neki csinálhattad az orális szexet (kinyaltad), ő viszont kerek perec visszautasította, hogy ő is csinálja neked.
Más területen nem volt fura ?
Amolyan "minden férfi disznó" gondolkodásra gondolok.
" Pedig én tényleg akartam, hogy ez most működjön"
Nem,nem akartad,te azt akartad,hogy leszopjanak! És most,hogy a másik lány ugrik (elég röhejes,hogy az meg jelentkezik szopásra...talán elgondolkodhatnál,hogy nem csak a te farkad szopja lelkesen...) most már minden rendben van!
:-D
Mondjuk elhiszem,hogy megsértették a hiúságod azzal,hogy kinyaltad,majd utána közölte,hogy ő nem szop fszt! Vicces lány lehet! :-D
Nőként úgy vélem, hogy maga a megfogalmazás is elég szemét volt. Te éppen kinyaltad, az ő mindenféle nedveivel együtt, neki meg _undorító_ a péniszed?! Azért ez kicsit erős nekem :D Pedig én se rajongok az orális szexért úgy igazán (bár nálam nem bizalmi kérdés).
De mindenesetre sok sikert kívánok a mai randidhoz, bízzunk benne, hogy ez a lány összejön és egy virágzó, eredményes kapcsolat lesz köztetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!