Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány szeretne velem találkozni (? )
Sziasztok!Van egy lány,barátom,eddig csak MSN-en beszélgettünk,és tetszem neki!És akar velem talákozni!de én félek,nemtudom miért de félek a randitól..
Szerintetek mit tegyek?
jah és nekemis szimpatikus a csaj..
Köszi az ÉRTELMES válaszokat!
Legyél természetes.
Hívd meg egy parkba esetleg, vagy ha pl. vesztek valahol egy kis kaját vagy valami McDonal's-ba vagy Burgerking-be beugrotok, beszélgettek meg minden.
Kis séta alatt mondjuk kicsit közeledsz, hogy pl. megfogod a kezét, utána már kicsit később átkarolod, de ha hagyja persze. És ha esetleg eljuttok addig, mélyen a szemébe nézel, kicsit elfordítod a fejét, az arcához rakod a kezed és megcsókolod. És ha neki ez tetszik, akkor nem vadul kell, hanem lassan és átkarolva és ha ez így sikerül, akkor szerintem jó leszel nála.
Üdvözöl: egy 13 éves srác, akinek ilyesmi taktika nagyon bevált :)
Vagyis elfordítod a fejed :)
FAIL...
Nagyon szívesen!
Szorítok neked!
De ne nyomulj ahogy írtam, legyél inkább laza!
Amugy biztosan tetszene neki ha megcsókolnám,mert már bevan indulva egy kicsit..
Amugy majd leirom mi történt ha valakit érdekel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!