Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 lány akivel neten ismerkedtem meg és holnap fogok vele elöször találkozni. Mit csináljak?
Elméletileg már járunk meg gépen irtuk hogy pld: " jóéjt csók" hasonlóak
szerintetek mit csináljak amikor meglátom / találkozok vele? smároljam le? helppls :)
"jóéjt csók"
kb. az összes csaj ismerősöm így szokott elköszönni, akk jó sok csajom van, nem?
várj várj...ha még nem találkoztatok, akkor hogy jártok ? :D
msn-en nem lehet járni...vagy..hűű lemaradtam :D
na mindegy:D
A lényeg, hogy legyél természetes, és mosolyogj sokat, bókolj, mesélj neki magadról sokat és ne felejts el kérdezni róla, a lányok szeretnek magukról beszélni és ilyenkor egy csomó dolgot meg lehet róluk tudni, mint pl, hogy mit szeret :)
Szóval sok sikert !
Sose szerettem a netes ismerkedést. Csak légy nyugodt, és ne hajtsál a csajra. Mert megérzi, hogy ő a nyeremény, és te nem vagy neki kihívás. Ez rossz. Csak beszélgess vele. Ennyi. A többire ráérzel.
ui.: Ha meghívod valamire, mindenképp az övét ő fizesse ki. Nehogy már kihasználjon.
Csak még annyit, hogy ha te hívod meg, neked kell fizetned, az hülyeség, hogy a sajátját ő fizesse, ne hallgass az utolsóra.Bocs..
Ha esetleg ő magától mondja, hogy fizessetek külön, akkor oks, bár még akkor sem illik ezt elvárni. Komolytalan dolog.
És gondolom nem egy első osztályú étterembe hívtad meg, szóval...
jah, még necces.. én sem támadom le azért rögtön majd a kedvest.. kis hangulat teremtés, és figyelek rá hogy mire lesz nyitott. ajánlom neked is.
amúgy pedig: szilvás buktát, mert azt szeretem (a kérdésedre)
neten ismerkedtél meg vele? mit csinálj? felejtsd el de jó gyorsan :)
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!