Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van 1 lány akivel neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 lány akivel neten ismerkedtem meg és holnap fogok vele elöször találkozni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Elméletileg már járunk meg gépen irtuk hogy pld: " jóéjt csók" hasonlóak

szerintetek mit csináljak amikor meglátom / találkozok vele? smároljam le? helppls :)

2011. júl. 14. 21:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ez a 21-dik század itt nár minden lehtséges msnen járás, irják hogy szeretlek meg stb de 200km van közöttük meg stb

ha meglátod? ne smárold le azonnal mert arcon vág

3 vagy 2 puszi

dumálgattok, elmentek sétálni vagy amit akartok, csók meg majd jön magától

2011. júl. 14. 22:09
 12/15 anonim válasza:
100%

Ne hallgass arra aki azt írta, hogy felejtsd el meg, hogy baromság...Én és a barátom között is van 200 km. Emlékszem még az első találkozásra. Mi 3 puszival köszöntünk, mivel görcsösek voltunk. Utána jött minden magától. Azóta már több mint 1 évesek vagyunk. Párszor találkoztunk, de attól még szeretheti két ember egymást. A távolság sohasem akadály. Szóval csak lazán. Sok sikert.: ))

16/L

2011. júl. 14. 22:54
 13/15 anonim válasza:
Ja és kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. Majd írd le. Köszönöm. : )
2011. júl. 14. 22:56
 14/15 anonim ***** válasza:

ne smárold le rögtön! legyél mosolygós, ne csak magadról beszélj, kérdezz tőle, nézz gyakran a szemébe, vigyél neki egy szál virágot (nem muszájk rózsát, gerbera vagy tulipán is jó) hívd meg fagyizni sétálgassatok aztán ha eljött a pillanat akkor csókolózhattok is és kézenfogva sétálhattok szerintem..

ne beszélj csúnyán.

2011. júl. 15. 00:16
 15/15 anonim válasza:

szerintem legyél kedves, fogd meg a kezét, dumálj kicsit magadról de kérdezz is hadd meséljen magáról, és tervezd meg h mit csináltok, ne legyen üresjárat, és ha a végén jól éreztétek magatokat és olyan a szitu akk szerintem egy csók is belefér a végén főleg ha már elvileg msn-en "jártok" deszerintem csak ismeritek egymást ez azért még nem járás :)

ja és sok skiert

2011. júl. 15. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!