Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha nem nagyon akar velem találkozni egy lány akkor mit tegyek? ( Többi lent )
Több mint valószínű, hogy ezek csak kifogások és nem akar veled elmenni sehova...
Akkor meg minek nyüsztetni szegényt?
18/L
én is így vagyok, h elhívtam, kitalált vmi hülyeséget, de msn-en jóba vagyunk...
1szóval ne éld bele magad ha jóban vagytok
Az első vagyok
Figyi, lehet, hogy mint haver bír, és éppen ezért talál ki ilyen kifogásokat, mivel nem akar megbántani =)
Én is hasonló helyzetben vagyok és ezért gondolom, hogy ez a lány is hasonlóképpen gondolkozhat, mint én =)
Mindenesetre, ha el akarna veled menni, akkor max úgy meg tudná oldani, hogy suli után találkozzatok (vagy valamikor szakítana arra időt hogy találkozzatok)
Ezt így ne kérdezd meg!
Szegény lány mit válaszoljon erre??
Ha neked nem jön be egyik haverod, de tudod, hogy te neki bejössz, akkor mit tennél? =)
Gondold magad a helyébe!
Te mit válaszolnál az ő helyében erre a kérdésre??
=)
Megint az első voltam =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!