Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Légyszi véleményt, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Légyszi véleményt, mert megőrülök! Mit tegyek most?! Főleg LÁNYOK!

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy van egy srác, aki valamiért nagyon vonzó számomra. Ha csak rá gondolok is elpirulok, görcsöl a hasam, bizsereg az egész testem. Nem ismerjük egymást, de suliba gyakran egy busszal járunk, és hát főleg azóta van ez az állapot, mióta egyszer találkozott a tekintetünk. Már tisztára megőrülök, mert csak ő jár a fejemben, pedig egyáltalán nem akarnék kapcsolatot, mert eddig sem nagyon volt! Tegnap este megtaláltam véletlenül myvipen, de nem akartam megnézni az adatlapját, azonban olyan ideges voltam, ahogy rágondoltam, hogy véletlenül rákattintottam. :S Gondolkoztam, hogy törlöm a myvipem, mert nem szeretem kifejezni, ha valami iránt érdeklődök, de aztán jött a jelzés, hogy új látogatóm van... még este vissza nézett a fiú. Nem tudom miért, de csalódott lettem, hogy csak ennyi történt, és nem jelölt be, vagy vett fel msnre. Szerintetek ha tetszek neki megtette volna? A helyzethez az is hozzátartozik, hogy én feljebb lévő osztályba járok, mint ő, valamint, hogy a bemutatkozásához ki van írva, hogy ha meg akarják ismerni vegyék fel őt msnre... Szerintem nagyon kedves fiú lehet, és egyik ismerősöm azt mondta, hogy a családja is rendes, de nem szeretném én felvenni őt. Nagyon szégyellős vagyok, és már ezért is szégyellem magam, hogy egyáltalán megnéztem, főleg, hogy fiatalabb nálam. Majd bele őrülök, hogy hétvége van és nem láthatom, de abba meg belehalnék, ha kiderülne, hogy egyáltalán nem vagyok neki szimpatikus. Lehet, hogy nekem kéne lépnem, mert elvileg neki ki van írva, hogy vegyék fel, ha ismerni akarják... szerintetek lehet, hogy éppen ezért nem lép a fiú, vagy lehet, hogy azért mert fél, hogy én idősebb vagyok? Nagyon nem tudom, hogy mit kéne csinálnom... más esetben sokkal fontosabb lenne az, hogy ne érjen csalódás, és ezért nem lépnék, de most egyszerűen betegnek érzem magam, és még sosem éreztem így senki iránt. :S Lányok, ti mit csinálnátok a helyemben?
2010. ápr. 10. 08:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
ne parázz, hajrá ! :)
2010. ápr. 10. 21:59
 22/24 anonim ***** válasza:
na felvetted?:)
2010. ápr. 11. 11:57
 23/24 A kérdező kommentje:
még nem, de holnap valószínűleg látni fogom xD Kíváncsi vagyok a reakciójára xD Mert már ez is előrelépés, hogy bejelöltem, az eddigiekhez képest...
2010. ápr. 11. 16:04
 24/24 anonim ***** válasza:
igen igaz.. előrelépés h bejelölted, nyilván nm azt fogja hinni h csak ismerősöket gyűjtesz.. remélem veszi a lapot és ő fog felvenni téged msn-re, vagy odamegy hozzád akármi.. (:
2010. ápr. 12. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!