Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma lesz az első randim és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma lesz az első randim és olyan ideges vagyok, hogy mindjárt megőrülök. Tudsz segíteni?

Figyelt kérdés

Végre el mertem hívni egy lányt aki naon teccik ma délután fogunk talizni de oan totál ideg vok már most h felrobban a fejem XD Segítcsetek pls ha tudtok mit kell mondani egy randin miről kell beszélni mit kell csinálni stb stb??? Vagy épp mit nem szabad csinálni? XD Nekem kell fizetni? (nem gáz csak kérdem) Én nem vok egy nagy dumás ember nemtom h miről beszélhetnék vele :S Baj ha egy kicsit csend van? Az a baj h naon naon teccik és nem akarom elb.szni most ezt ezen parázok XD Bármi tanács jól jön!

A másik h ma hivtam el már ha elhivásnak lehet nevezni h ott nyöszörgtem XD Na mind1 és mondtam neki h talizzunk szombaton vagy vasárnap erre ő h miért nem rögtön ma? Most ez azt jelenti h teccem neki vagy azt h minél hamarabb le akar tudni?

16/F

2011. márc. 10. 14:08
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
Ja meg sztetek a piros pulcsi nem túl papagályos? Már 3x átöltöztem de csak egyre idiótábban nézek ki :S
2011. márc. 10. 14:10
 2/28 anonim ***** válasza:
szerintem ezt nem kell túl lihegni:)
2011. márc. 10. 14:12
 3/28 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy túlvariálod a dolgot. Olyan legyél, mint egy átlagos 7köznap. Ne azon járjon az agyad, hogy mit mondj neki, tekints rá úgy mint 1 barátra, és dumálatok bármiről. Olyanról is, amit jó esetben 1. randin nem beszélnél vele. Legyél nyitott, és kezeld úgy mintha régóta ismernéd már. Igen én azt mondom, illik fizetni, gondolom nem valami nagy dolog lesz amit csináltok/esztek stb. De a lány szemébe egy jó pont. Egyáltalán nem seggnyalás, papucsság stb. Hidd el, megéri.
2011. márc. 10. 14:13
 4/28 A kérdező kommentje:
de nem tok oan lenni mint egy átlagos hétköznap amikor ott van velem egy tök szép csaj én meg ott balf.szkodok XD
2011. márc. 10. 14:14
 5/28 A kérdező kommentje:
am meg átlagos hétköznap is elég balf.sz vok XD Úgy hívtam el pl ott hápogtam aztán megkérdeztem h nincs kedved velem menni??? és csak utána esett le h kihagytam egy részt a mondatból XD
2011. márc. 10. 14:16
 6/28 A kérdező kommentje:
lehet csak azért jön h röhögjön egyet :(
2011. márc. 10. 14:17
 7/28 anonim ***** válasza:
Nem, mert ennek pont az a pikantériája, hogy azt mondja, hogy jön, de el se jön! Akkor szokás röhögni.
2011. márc. 10. 14:23
 8/28 A kérdező kommentje:
szted el se fog jönni? :S
2011. márc. 10. 14:24
 9/28 A kérdező kommentje:
iet gyakran csinálnak h el se jönnek?
2011. márc. 10. 14:25
 10/28 anonim ***** válasza:
sajnos eléggé, de inkább azt szeretik, amikor 1 hétig húzzák az agyad, mosod a fogad mint az őrült, kimosod a hajad 2x, már előtte 2 nappal is rajta jár az agyad, hajnali 1 körül tudsz elaludni... majd közli előtte 1 nappal msnen, hogy másvki tetszik neki...
2011. márc. 10. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!