Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma lesz az első randim és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma lesz az első randim és olyan ideges vagyok, hogy mindjárt megőrülök. Tudsz segíteni?

Figyelt kérdés

Végre el mertem hívni egy lányt aki naon teccik ma délután fogunk talizni de oan totál ideg vok már most h felrobban a fejem XD Segítcsetek pls ha tudtok mit kell mondani egy randin miről kell beszélni mit kell csinálni stb stb??? Vagy épp mit nem szabad csinálni? XD Nekem kell fizetni? (nem gáz csak kérdem) Én nem vok egy nagy dumás ember nemtom h miről beszélhetnék vele :S Baj ha egy kicsit csend van? Az a baj h naon naon teccik és nem akarom elb.szni most ezt ezen parázok XD Bármi tanács jól jön!

A másik h ma hivtam el már ha elhivásnak lehet nevezni h ott nyöszörgtem XD Na mind1 és mondtam neki h talizzunk szombaton vagy vasárnap erre ő h miért nem rögtön ma? Most ez azt jelenti h teccem neki vagy azt h minél hamarabb le akar tudni?

16/F

2011. márc. 10. 14:08
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Na most értem haza köszi a válaszokat :) Hát sztem balf.sz voltam ajj amikor ott van ellőttem egy tök szép lány és van h csak úgy megakadok és tökre elfelejtem h miről is beszéltem :S Na mind1 nemtom elmagyarázni. De talizunk szombaton is :O És ő monta h talizzunk! Akk ugye ez azt jelenti h bejövök neki? Mondjuk nemtom mi jön be rajtam neki :S

Meg azt akartam még kérdezni h ugye nem muszály az első randin megcsókolni a lányt? Mert én nem csináltam :S Tom h előbb utóbb kell de nem mertem :S

Am biliárdozni voltunk mert azt ő is szeret meg én is utána meg beültünk kajálni... ennyi.

2011. márc. 10. 20:30
 22/28 anonim ***** válasza:
nem muszaly, de en a 3kon legkesobb megprobalnam... bar ha o mondta, hogy talizzatok lehet, hogy o fog teged megcsokolni elobb:))
2011. márc. 10. 21:11
 23/28 anonim ***** válasza:

3 puszi kell arcra, majd a végén is 3, összesen 6 :D

6/0 Good :D

2011. márc. 10. 22:44
 24/28 anonim ***** válasza:

Ügyesen csináltad,most már megnyugodhatsz.:)Mivel a lányka ajánlotta a 2. randit,remélem,hogy több önbizalommal mész majd a szombati találkára.:)

(...és akkor csókolod meg,amikor úgy érzed,hogy itt az ideje...:))

2011. márc. 11. 08:50
 25/28 anonim ***** válasza:

Érdekes, de szombat már elmúlt, és a srác nem dicsekedett el se azzal, hogy király volt a randi, se arról, hogy becsajozott. Gondolom vagy megszopatták a csaj barátnői, vagy maga a csaj, de ha felszedte volna a lányt, itt áriázna nekünk. :)

Szerintem k*rva nagy pofáraesés várta. :D

2011. márc. 14. 14:01
 26/28 anonim ***** válasza:
vagy olyan jol elvan vele, hogy ide mar felse jon:D
2011. márc. 14. 17:08
 27/28 A kérdező kommentje:
Nem szivattak meg :P Taliztunk szombaton is meg ma is jó volt csak nem merem megcsókolni :S Már átkaroltam meg meg fogtuk 1más kezét de nem merem megcsókloni :S
2011. márc. 14. 21:16
 28/28 anonim ***** válasza:
3. randi utan mar kotelezo... es hidd el hagyni fogja marcsak azert is , mert nem egyszer eljott veled, es szerintem o is gondol arra, hogy te meg fogod csokolni... es azon gondolkodik, hogy mikor...
2011. márc. 15. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!