Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma lesz az első randim és olyan ideges vagyok, hogy mindjárt megőrülök. Tudsz segíteni?
Végre el mertem hívni egy lányt aki naon teccik ma délután fogunk talizni de oan totál ideg vok már most h felrobban a fejem XD Segítcsetek pls ha tudtok mit kell mondani egy randin miről kell beszélni mit kell csinálni stb stb??? Vagy épp mit nem szabad csinálni? XD Nekem kell fizetni? (nem gáz csak kérdem) Én nem vok egy nagy dumás ember nemtom h miről beszélhetnék vele :S Baj ha egy kicsit csend van? Az a baj h naon naon teccik és nem akarom elb.szni most ezt ezen parázok XD Bármi tanács jól jön!
A másik h ma hivtam el már ha elhivásnak lehet nevezni h ott nyöszörgtem XD Na mind1 és mondtam neki h talizzunk szombaton vagy vasárnap erre ő h miért nem rögtön ma? Most ez azt jelenti h teccem neki vagy azt h minél hamarabb le akar tudni?
16/F
:S hát kösz... most már nekem sincs kedvem menni :(
de akk mit kell csinálni h el is jöjjön egy csaj?
Vedd fel facebookon. Írj rá....legyen önbizalmad, és határozottan írd le, hogy megakarod ismerni. Kérd el az msn címét. Se üzenetben, se msnen ne hozd fel előtte, hogy kivel jártál, se azt hogy mennyire tetszik neked. Ne dicsérd, ne bókolj neki. Beszélgessetek 1-2 hétig. Majd a lehető legjobb formád hozd, és bátran kérdezd meg tőle, hogy lenne e kedve veled találkozni, sétálni! Nem randizni! Találkozni! Ha nemet mond, akkor eddig se volt miről beszélni.
Jah és a randin ne vallj 3 perc után szerelmet, és ne gondolkozz a gyereketek nevén... az se ártana, ha kitalálnál valamit, hogy mi a bánatot mondj neki majd, mert a szex és párkapcsolat téma egy randit azonnal megöl.
Kedves kérdező!
Ne hagyd,hogy elbizonytalanítsanak!Csak mert valakinek sok rossz tapasztalata volt a lányokkal bármilyen téren,még nem biztos,hogy Rád is ez vár!
Le ne mondd a randit!:)
Ne butáskodj, menj el:) és add önmagad.. ha nem megy el a csaj az egy nagy szégyen, de nem neked hanem neki.. ha nem akarna elmenni, akkor nem mondta volna h elmegy.. szerintem elfog menni. és ne parázz ezen h mit mondassz.. vmit az időjárásról..meg nyugi ő is ugyanúgy fog izgulni és majd fel hoz ő is valami témát az a lényeg h kérdezz vmi olyat amire hosszan válaszol.. pl mit szeret csinálni aztán h miért.. kérdezgesd:D aztán ha ő is kérdez válaszolsz (csak úgy mint egy barátoddal) és a legfőbb h ne éld bele magad. most ismeritek meg egymást, ki tudja mi lesz még. Meg az h most csendesebb vagy... és akkor? nem mindenki a nagymenőző fiúkra bukik.
Egyáltalán ne idegeskedj. persze az alap izgulás benne van,de nem kell idegeskedni mert az meglátszik rajtad..:) próbálj kicsit vicces lenni az nagyon bejön:D mondjuk ha tetszel neki már eleve külsőre is akkor nyert ügyed van:) csak légy laza és magabiztos na meg add önmagad és semmiről ne hazudj!
ennyi:D
Sikert!:D
fekete felső és farmer,ez a tuti szerkó!
Amúgy m.képp te fizess!Légy nyugodt,beszéljetek a suliról,a sulin kívüli programokról,hobbikról v hívd el moziba,az a legegyszerűbb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!