Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Légyszi véleményt, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Légyszi véleményt, mert megőrülök! Mit tegyek most?! Főleg LÁNYOK!

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy van egy srác, aki valamiért nagyon vonzó számomra. Ha csak rá gondolok is elpirulok, görcsöl a hasam, bizsereg az egész testem. Nem ismerjük egymást, de suliba gyakran egy busszal járunk, és hát főleg azóta van ez az állapot, mióta egyszer találkozott a tekintetünk. Már tisztára megőrülök, mert csak ő jár a fejemben, pedig egyáltalán nem akarnék kapcsolatot, mert eddig sem nagyon volt! Tegnap este megtaláltam véletlenül myvipen, de nem akartam megnézni az adatlapját, azonban olyan ideges voltam, ahogy rágondoltam, hogy véletlenül rákattintottam. :S Gondolkoztam, hogy törlöm a myvipem, mert nem szeretem kifejezni, ha valami iránt érdeklődök, de aztán jött a jelzés, hogy új látogatóm van... még este vissza nézett a fiú. Nem tudom miért, de csalódott lettem, hogy csak ennyi történt, és nem jelölt be, vagy vett fel msnre. Szerintetek ha tetszek neki megtette volna? A helyzethez az is hozzátartozik, hogy én feljebb lévő osztályba járok, mint ő, valamint, hogy a bemutatkozásához ki van írva, hogy ha meg akarják ismerni vegyék fel őt msnre... Szerintem nagyon kedves fiú lehet, és egyik ismerősöm azt mondta, hogy a családja is rendes, de nem szeretném én felvenni őt. Nagyon szégyellős vagyok, és már ezért is szégyellem magam, hogy egyáltalán megnéztem, főleg, hogy fiatalabb nálam. Majd bele őrülök, hogy hétvége van és nem láthatom, de abba meg belehalnék, ha kiderülne, hogy egyáltalán nem vagyok neki szimpatikus. Lehet, hogy nekem kéne lépnem, mert elvileg neki ki van írva, hogy vegyék fel, ha ismerni akarják... szerintetek lehet, hogy éppen ezért nem lép a fiú, vagy lehet, hogy azért mert fél, hogy én idősebb vagyok? Nagyon nem tudom, hogy mit kéne csinálnom... más esetben sokkal fontosabb lenne az, hogy ne érjen csalódás, és ezért nem lépnék, de most egyszerűen betegnek érzem magam, és még sosem éreztem így senki iránt. :S Lányok, ti mit csinálnátok a helyemben?
2010. ápr. 10. 08:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Velem is hasonló van. Felvettem msnre és tök jókat beszélgetünk, jó lenne ha majd lenne is vmi..:P :D Vedd fel msnre, mit veszíthetsz? Max. kiderül, hogy nem jössz be neki, de ettől még lehet beszélgetni és akkor lehet majd lesz is valami később.
2010. ápr. 10. 08:57
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, hány éves vagy?
2010. ápr. 10. 09:12
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gáz ha egy csaj ennyire nyomul.. és utána meg is bánhatod, pl.: van csaja, nem jössz be neki.. és jah.. ha már ennyiért szégyellted, vagy gáznak tartottad,hogy csak véletlenül megnézted.. akkor.. :\

ismerek pár olyan csajt akiknek a fiatalabb srácok jönnek be.. ezzel nincs gond..

de lehet,hogy őt ez zavarja,hogy idősebb vagy.. vagy nem tudom..

és arról meg h ki van neki írva,hogy ha megakarsz ismerni vegyél fel MSN-re.. :) elárulom,hogy kb. minden 2. ember ezt írta ki. ;)

ha már megtetted "az első lépést" hogy valamilyen érdeklődést, mutatsz ki iránta (hogy megnézted), és nem jelölt be.. csak visszanézett.. szerintem én biztos nem jelölném be, nem venném fel msn-re.. :/

2010. ápr. 10. 09:13
 4/24 A kérdező kommentje:

Hát köszi az eddigi véleményeket, bár elég változatos.

Egyébként miért kérdezed a korom?

2010. ápr. 10. 09:18
 5/24 A kérdező kommentje:
Nem 13 éves vagyok és nem egy 12 éves fiúról van szó, nyugi xD
2010. ápr. 10. 09:19
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
velem is ugyan az volt sok évvel ezelőtt. a buszon nézem egy fiút és nagyon tetszett, de nem mertem közeledni, mert féltem mit fog szólni. akkor még nem volt internetünk úgyhogy myvip és stb.kizárva. egyszer erőt vettem magamon és írtam neki egy levelet, amit aztán a buszon odaadtam neki, amikor szálltam le. aztán másnap odahívott magához a buszon és beszéltünk, elkérte a tel.számomat, és hétvégén írt sms-t.kiderült, hogy azért nem szólitott meg, mert nemtudta hogy miért nézem annyira. ez már több mint 5 éve volt, azóta is vele vagyok. és nagyon nagyon örülök, hogy akkor bátor voltam ! :) szerintem te is legyél az, meg fogod bánni, ha hagyod elmenni !
2010. ápr. 10. 09:26
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
De én 13 éves vagyok :D xD am szerintem is vedd fel msnre ott álltalában valamiért bevállalósabb az ember vagyis könnyebben tudsz vele beszélni.Legalábbis én.Nemtudom ez nálatok is ígyvan,de álltalában 1 barátságból szerelem is lehet csak ellentétesek legyenek a nemek mert ha azonos az már gáz:D jahm és csinálj pár fotót olyat amin szexisen nézel ki.Gondolom azt hiszi csak 1 stréber tanuló vagy.Közben ha mondjuk ránéz msn képedre lehet ugyanúgy fog érezni irántad.Az szerintem nem nagy dolog hogy pár évvel idősebb.Hisz tapasztaltabb vagy a dolgokban és ezt megtudod neki tanítani. 13/F
2010. ápr. 10. 09:26
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Simán vedd fel msn re!

Egyszer élünk. Szerintem biztos nem fog lepattintani magáról. és Vip en általában kiírja hogy egyedülálló vagy kapcsolatban. Légy bátor vedd fel. én biztos örülnék az ilyennek.

F/15

2010. ápr. 10. 11:07
 9/24 A kérdező kommentje:

hát egyedülálló xD

Amúgy köszi, már kezdem rábeszélni magam, ill. már majdnem rábeszéltetek! ;) :)

2010. ápr. 10. 11:08
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

sztem vedd fel msnre,mert lehet h teis bejössz neki,vagy vmi. hogyha már talizott a tekintetetek,az is egy jó jel,mert akk ő is megnézett magának.

és ha visszanézett vipen,az is jó,sztem vedd fel!

2010. ápr. 10. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!