Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Légyszi véleményt, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Légyszi véleményt, mert megőrülök! Mit tegyek most?! Főleg LÁNYOK!

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy van egy srác, aki valamiért nagyon vonzó számomra. Ha csak rá gondolok is elpirulok, görcsöl a hasam, bizsereg az egész testem. Nem ismerjük egymást, de suliba gyakran egy busszal járunk, és hát főleg azóta van ez az állapot, mióta egyszer találkozott a tekintetünk. Már tisztára megőrülök, mert csak ő jár a fejemben, pedig egyáltalán nem akarnék kapcsolatot, mert eddig sem nagyon volt! Tegnap este megtaláltam véletlenül myvipen, de nem akartam megnézni az adatlapját, azonban olyan ideges voltam, ahogy rágondoltam, hogy véletlenül rákattintottam. :S Gondolkoztam, hogy törlöm a myvipem, mert nem szeretem kifejezni, ha valami iránt érdeklődök, de aztán jött a jelzés, hogy új látogatóm van... még este vissza nézett a fiú. Nem tudom miért, de csalódott lettem, hogy csak ennyi történt, és nem jelölt be, vagy vett fel msnre. Szerintetek ha tetszek neki megtette volna? A helyzethez az is hozzátartozik, hogy én feljebb lévő osztályba járok, mint ő, valamint, hogy a bemutatkozásához ki van írva, hogy ha meg akarják ismerni vegyék fel őt msnre... Szerintem nagyon kedves fiú lehet, és egyik ismerősöm azt mondta, hogy a családja is rendes, de nem szeretném én felvenni őt. Nagyon szégyellős vagyok, és már ezért is szégyellem magam, hogy egyáltalán megnéztem, főleg, hogy fiatalabb nálam. Majd bele őrülök, hogy hétvége van és nem láthatom, de abba meg belehalnék, ha kiderülne, hogy egyáltalán nem vagyok neki szimpatikus. Lehet, hogy nekem kéne lépnem, mert elvileg neki ki van írva, hogy vegyék fel, ha ismerni akarják... szerintetek lehet, hogy éppen ezért nem lép a fiú, vagy lehet, hogy azért mert fél, hogy én idősebb vagyok? Nagyon nem tudom, hogy mit kéne csinálnom... más esetben sokkal fontosabb lenne az, hogy ne érjen csalódás, és ezért nem lépnék, de most egyszerűen betegnek érzem magam, és még sosem éreztem így senki iránt. :S Lányok, ti mit csinálnátok a helyemben?
2010. ápr. 10. 08:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha semmi jelét nem mutatod annak , hogy érdeklődsz iránat akkor honnan tudja:) És ha ő is ugyanolyan bátortalan mint te akkor?:)) Szóval vágj bele veszíteni valód nincs és ha szerelem nem is egy jó barátság még mindíg lehet belőle:) És néha az is jól jöhet:) Több önbizalom héééé:)) Hidd magadról, hogy csinos szép csaj vagy és menni fog:))
2010. ápr. 10. 12:44
 12/24 A kérdező kommentje:
Még egy kis probléma akad... hogy úgy látom a képeimet nem nézte meg (legalább is nem mindet), és szerintem ez nem jelent jót. Mert ha én érdeklődnék valaki iránt csak megnézném... Aztán jönnek rá kifogások, hogy nem ért rá, késő volt, de akkor is zavar... Ez szerintetek is azt jelenti, hogy egyelőre nem éppen érdeklem őt? :S
2010. ápr. 10. 12:48
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Vedd feeel! :D Kitudja lehet bejössz neki. Ha meg nem teszed meg, miközbe összejöhetne a dolog akkor nem tudod mit veszítesz, aztán örökké azon filóznál, hogy mi lehetett volna. :D
2010. ápr. 10. 13:08
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

jaj most istenem ne akadj már ki azon, hogy kihagyta 3 képedet ... :D mindenben a hibát keresed, amivel a bizonytalanságod akarod erősíteni.

van egy srác, akivel néha beszéltünk, de nekem nagyon bejött meg minden... legjobb barátom 2 hétig fűzött hogy "vedd már fel msnre "felvettem.. aztán elkezdtünk beszélgetni, találkozgatni, most jelenleg ott tartunk, hogy nemtudom :D azt mondta tetszem neki, csak nem sok időnk van, de én még reménykedek:) nem vesztettem semmit.. ha lepattintott volna, akkor sincs semmi gáz, előfordul.

szóval VEDD FEL ! :) ( ilyenkor egyébként azt nem szeretem, mikor meg kell magyarázni hogy miért vetted fel... egyszerűen mondd neki hogy barátkozni/ismerkedni akarsz) sok szerencsét :)

2010. ápr. 10. 13:37
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! ^^ Szerintem felveszem majd, csak azt a tanácsot kaptam tesómtól, hogy előbb jelöljem be, és akkor magyarázkodni se kell ha netán felvenném...meg legalább meglátom mit is reagál rá a fiú :) Remélem jó lesz így :)
2010. ápr. 10. 13:41
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Én először nem jelöltem be, hanem inkább felvettem. Mert ha bejelölöm akkor nagy valószínűséggel csak annyi történik, hogy visszajelöl és kész. Miközbe én beszélgetnék vele. Jó aztán fel is vehetem msnre. De az már olyan nyomulás lenne sztem. x) Szóval én jobbnak láttam, ha inkább felveszem először. :D
2010. ápr. 10. 13:51
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
ha elmondod hány éves vagy talán többet tudok segíteni.
2010. ápr. 10. 18:26
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Na kisanyám dobd be magad!Mt veszíthetsz!Nyilván félénkebb ha te vagy az idősebb...és ha meg vissznaézett akkor mit parázol?!

Gyerünk vedd fel msn-re és írj rá bátran!Fiatal vagy,próbálkozz,ne fogd vissza magad!Mit veszíthetsz?Ha mégse ő az igazi annyian jöhetnek még utána...

Puszii

2010. ápr. 10. 18:32
 19/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, hogy bátorítotok! :) :)

Nem is adom fel, mert tökéletesnek tűnik, csak taktikázok előtte egy kicsit :) ;)

2010. ápr. 10. 18:57
 20/24 A kérdező kommentje:
egyébként 19 éves vagyok, és azért jött ez nagyon rosszul, mert mindig komolyan vettem a sulit, és így egy hónappal érettségi előtt elég veszélyes egy ilyen románc, valamint különleges elveim vannak a párkapcsolatról, így nem szeretnék hibázni, hogy olyan valakit szeressek meg, aki talán nem képes szeretni engem, akivel tartós lehet a kapcsolat, ill. nem képzelem be magamnak,hogy ő az igazi, mikor neki közömbös vagyok. Nem tudom érthető-e :S
2010. ápr. 10. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!