Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek jó bosszú lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó bosszú lenne?

Figyelt kérdés

Az jó bosszú lenne az exemnek ha az ő exével összejönnék vagy ha csak lefeküdnék vele?

Ők még jóba vannak, tartják a kapcsolatot egymás közt szakítás után és álitólag néha beszélnek is és mit szólna az exem hogy vele nem történt semmi, de az ő exével meg történne!?

Mivel engem már utál így felőlem nézve nem érdekelné, de az ő exéről nézve idegesítené vagy zavarná? Mivel az ő exe volt az első nagy szerelme neki.

2016. máj. 13. 22:54
 1/5 Fish1 ***** válasza:

Szerintem nincs értelme a bosszúnak, mert ez visszaüthet rád.

Elképzelhető, hogy nem is érdekelné az, hogy az exével kavarsz. Végülis nem véletlenül az exe.

Vagy rájönne, mi van a háttérben, és ez neked lenne tré érzés szerintem, mert elképzelhető, hogy szánalmasnak tartaná a dolgot.

2016. máj. 14. 04:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tehát bebuzultál???

Vqgy hogy akarsz a exed exével összejönni??

2016. máj. 14. 06:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ami energiát ebbe az egészbe fektetnél, ahelyett tanulj meg helyesen írni és értelmesen, összefüggően fogalmazni.

A teljesség igénye nélkül:

jóbaN

a kapcsolatot egymásSAL tartjuk, nem egymás közt

vesszőhibák

Az utolsó előtti mondat pedig teljesen magyartalan. Ki, merre, mit néz??

Nem inkább:

Mivel engem már utál, az nem érdekelné, hogy én mit csinálok. De az vajon zavarná, ha élete nagy szerelmével lefeküdnék?

A slusszpoén pedig, ahogyan már írták: ez az egész történet azt feltételezi, hogy te meg akarod dugni a volt párod veled azonos nemű előző párjàt. Ez nem bosszú lenne, hanem óriási röhögésre ad majd okot :D

2016. máj. 14. 09:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Első sorban nem nyelvtanórát kértem, hanem véleményt! És aki érti az érti, aki meg nem az meg rákérdez. Ennyi!

Másod sorban, igen úgy értettem, hogy amit én csinálnék az feltételezhetően nem érdekelné, de az amit az exe csinálna az inkább, mivel még jóban vannak és beszélgetnek még, stb...

Végül, akinek még nem tűnt volna fel, többnyire melegekről van itt szó. :)

2016. máj. 14. 09:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem,nem tűnt fel,hogy melegektől van szó,mert ez itt a felnőtt párkapcsolatok,randizás kategória és nem a szexualitás,homoszex kategória.

És tudom bármennyire is fáj ez neked,de még mindig a melegek vannak kevesebben,ezért sem egyértelmű!

2016. máj. 14. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!