Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bosszú, édes bosszú?
Ne tedd!
Mondd meg a srácodnak, hogy rázza le egyszer és mindenkorra. Ha kell, durván...
Nem kell finomkodni, nyugodtan írj rá a pasira pl. facen, hogy jó lenne, ha időnként rendesen leápolná a csaját, mert ha még egyszer a TE pasid közelébe megy, és felkínálkozik neki, véletlenül le találja köpni. Sajnos az se zavarja, hogy a pasidnak nem kell, és már többször elküldte.
Aztán utánad a vízözön...
Van az úgy, hogy nem érdemes már finomkodni (több kérdésed is olvastam...), és kénytelen vagy bevetni a nehéztüzérséget...
A másik lehetőség a nyilvános megalázás, pl. ha a facen a közös képük alá beírod te (de jobb ha párod), hogy milyen helyes fa.szija van, nem is érted, miért kínálkozik fel úton-útfélen másoknak is... Pedig de szép pár lennének AMÚGY...
Ez elsősorban a párod dolga lenne. De úgy tűnik, hogy ő már megpróbálta szép szóval is, csúnya szóval is, de nem használt. Amit amúgy kétlek, ha én lennék ebben a helyzetben, kizárt, hogy nem tudnám megoldani, hogy ne keressen a csaj.
Legegyszerűbb megoldás: a párod figyelmen kívül hagyja a csajt, nem beszél vele, nem találkozik vele, amit kap tőle, törli. A csaj egy idő után feladja. Te meg nyugodj meg, kár ezen így pörögni.
Kevésbé egyszerű: ha tényleg lerázhatatlan a csaj, akkor szóljatok a pasijának, miért ne. Ne bosszúhadjárat legyen, annál igazán lehetnél nagyvonalúbb. Inkább a srácnak figyelmeztetésképp.
Szerintem meg nagyon is tetszik a pasidnak, hogy két csaj marakodik rajta, és ha ennyire nem érdekelné a csaj, már elküldte volna a pi.csába, vagy ő borítja a bilit.
Azt se hinném el, hogy egyszeri alkalom volt, és ettől van így bezsongva a kiscsaj.
Olyan nincs, hogy nem lehet lerázni, én láttam, miket írt a párom egy ilyen cafatnak: "Naaa, szóval kellene a nagy eres fa.szom? Rácuppannál, mi? Ki vagy éhezve a kékeresre? - némi bizonytalan igen után tett még rá: "És mennyi a tarifa? Mert gondolom nekem se csinálod ingyen. A csajom is bevehetjük, mert ezt már rég ki akarom próbálni, ja, és imádom a fenekelős, meg a kicsit durvább játékokat. Mondjuk szárazon betolni a púzódba, és aztán mehet az orál. Na, benne vagy?
A csaj itt már szépen tiltotta is le. :D
A pasim meg itt röhögött, hogy milyen kár, épp most akarta neki felajánlani, hogy megdugatja egy kutyával is.
Finoman utalgatva, célozgatva N E M lehet lerázni a csajt, a te pasid meg még nem küldte el elég durván a búsba.
Mondjuk legközelebb kérd el a telóját, és írj neki vissza a nevében, hogy egyszer szívesen arcon vizelnéd, mert neked ez a vágyad van csak vele kapcsolatban... aztán kíváncsi lennék, mikor nyomul legközelebb.
Az, hogy "már találtam másik helyet a vonaton", az nem lerázás, az terelés.
Szóval lehet, hogy itt nem a csajjal vannak ám a bajok, hanem a pasiddal, aki talonba tartja a másikat. Addig nincs köztük semmi, amíg bezavarsz a képbe, de ha lenne két nap mosolyszünet, biztos lehetsz benne, hogy ott pörgetné a farkán, amint a lábad kitetted az ajtón.
Az lenne talán a legjobb, ha közlöd a pasiddal, hogy neked itt volt elég, nem fogsz miatta stresszelni, neked olyan pasi kell, akinek nincs utánfutója. A TE pasidnak nem ír más csaj, de mivel neki írogatnak... így sajnos innentől nem a pasid.
És ha akar tőled valamit, megtalálja a módját, hogy letiltsa a csajt (amit nem is értek, miért nem tett meg eddig), ha meg beleegyezik, akkor nyugodj meg, hogy kúrogatnak ők azóta is, csak nem köti az orrodra.
Fuuu ez brutál jó volt :D nagyon nevettem ezen :D Jó fej a barátod! :D
Az én esetemre visszatérve: A csaj utoljára 8-án írt sms-t a barátomnak. Akkor már kiakadtam, megmondtam a páromnak, h itt elég, küldje el rendesen. Megmutatta, h mit írt neki, majd elküldte. Igaz a te pasid durvaságát nem érte fel, de határozott volt benne, h "Ne keress, ne írkodj, tégy úgy mintha mi soha sem találkoztunk volna!". Utána fogta és letiltotta. A csaj azóta tudtommal nem kereste őt, de félek, h ez egy ideiglenesség és én már nem bízom a véletlenre a dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!