Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bosszú, édes bosszú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bosszú, édes bosszú?

Figyelt kérdés
Egy pióca p***a nőszemély itt-ott "zaklatja" a páromat miközben tudja, h én vagyok neki. Volt, h a csaj csakúgy felhívta, h ő milyen ügyes és mennyit tornázott az edzőteremben, vagy a vonatról sms-ket küldözgetett neki, h menjen oda hozzá. A párom már nem 1x szépen elmagyarázta neki, h hagyja őt. Úgy érzem, h még mindig nem nyugszik. Igaz, most csend van, de ideiglenes. Mielőtt mi összejöttünk, akkor ők 1x-i alkalommal lefeküdtek egymással. A barátom akkor se akart tőle semmit, de a csaj szerelmes lett belé, ugyanakkor visszament az akkori párjához (Mikor megtörtént köztük a szex, akkor sem tudni, h a csaj egyedülállóként tette, vagy volt az akkori barátja). Január 1-jén küldött sms-t a barátomnak, h ő szerelmes belé, miközben a csaj a párjával szilveszterezett valahol! Sokszor elgondolkodtam, h egy titkos mailről küldök egy üzenetet a csaj pasijának, h tudja, h milyen casjjal van együtt és h miket tesz. Persze teljesen anonimként, nem mennek bele részletesen a dolgokba! Megérdemeli, h fényt derítsek a kétszínű játékára és hátha a páromat ténylegesen békén hagyja?
2016. ápr. 29. 10:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
39%

Ne tedd!

Mondd meg a srácodnak, hogy rázza le egyszer és mindenkorra. Ha kell, durván...

2016. ápr. 29. 10:42
 2/22 A kérdező kommentje:
Jaj az kimaradt, h már durván is elküldte őt! Nem hatott! Egy olyan levélre gondoltam csak, h beszélgessen el a barátnőjével arról, h milyen fontos az őszinteség! Ennyit! Semmi többet!
2016. ápr. 29. 10:45
 3/22 anonim ***** válasza:
91%

Nem kell finomkodni, nyugodtan írj rá a pasira pl. facen, hogy jó lenne, ha időnként rendesen leápolná a csaját, mert ha még egyszer a TE pasid közelébe megy, és felkínálkozik neki, véletlenül le találja köpni. Sajnos az se zavarja, hogy a pasidnak nem kell, és már többször elküldte.

Aztán utánad a vízözön...

Van az úgy, hogy nem érdemes már finomkodni (több kérdésed is olvastam...), és kénytelen vagy bevetni a nehéztüzérséget...

A másik lehetőség a nyilvános megalázás, pl. ha a facen a közös képük alá beírod te (de jobb ha párod), hogy milyen helyes fa.szija van, nem is érted, miért kínálkozik fel úton-útfélen másoknak is... Pedig de szép pár lennének AMÚGY...

2016. ápr. 29. 10:49
 4/22 anonim ***** válasza:
49%
Én nem bosszúból, de megtenném. A barátod mondjuk le is tilthatná a francba, leüvölthetné a fejét, és úgy sárba tiporhatná, hogy eszébe nem jutna megint a közelébe menni... De... szerintem írj a srácnak. Egyrészt joga van tudni, hogy ne pazarolja az idejét egy ilyen nyomorékra, másrészt hátha észbekap ez a jóképességű.
2016. ápr. 29. 10:49
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez elsősorban a párod dolga lenne. De úgy tűnik, hogy ő már megpróbálta szép szóval is, csúnya szóval is, de nem használt. Amit amúgy kétlek, ha én lennék ebben a helyzetben, kizárt, hogy nem tudnám megoldani, hogy ne keressen a csaj.

Legegyszerűbb megoldás: a párod figyelmen kívül hagyja a csajt, nem beszél vele, nem találkozik vele, amit kap tőle, törli. A csaj egy idő után feladja. Te meg nyugodj meg, kár ezen így pörögni.

Kevésbé egyszerű: ha tényleg lerázhatatlan a csaj, akkor szóljatok a pasijának, miért ne. Ne bosszúhadjárat legyen, annál igazán lehetnél nagyvonalúbb. Inkább a srácnak figyelmeztetésképp.

2016. ápr. 29. 10:54
 6/22 A kérdező kommentje:
A barátomnak említettem ezt, h mi lenne ha írnék neki, de ő határozottan ellenezte a dolgot és h ne bonyolítsuk. Nem félős típus, nem a srác haragjától tartana, hanem nem szereti a drámát! A másik, h fogalmam sincs, h a csaj a barátjával akkor együtt-e voltak, amikor ők lefeküdtek egymással...De tudom, h 1 hónapjára rá volt a szilveszter és akkor ők együtt mentek mint a nagy szerelmesek, másnap meg facebook reklám, h 4. éve együtt! TAPS! Ezért sem szeretném a barátomat sz*rba tenni! Ráadásul mivel a párom ellenezte ezt a mailt (De én megszeretném írni a gyereknek), ezért konkrét időszakot sem írhatok bele, mert ha esetleg a csaj ezzel felkeresi a barátomat, h valaki küldött ilyen üzenetet, akkor szerintem a párom kiakadna, h a múltat amihez semmi közöm (részben igaza is van), kitaláltam!
2016. ápr. 29. 11:01
 7/22 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem meg nagyon is tetszik a pasidnak, hogy két csaj marakodik rajta, és ha ennyire nem érdekelné a csaj, már elküldte volna a pi.csába, vagy ő borítja a bilit.

Azt se hinném el, hogy egyszeri alkalom volt, és ettől van így bezsongva a kiscsaj.

Olyan nincs, hogy nem lehet lerázni, én láttam, miket írt a párom egy ilyen cafatnak: "Naaa, szóval kellene a nagy eres fa.szom? Rácuppannál, mi? Ki vagy éhezve a kékeresre? - némi bizonytalan igen után tett még rá: "És mennyi a tarifa? Mert gondolom nekem se csinálod ingyen. A csajom is bevehetjük, mert ezt már rég ki akarom próbálni, ja, és imádom a fenekelős, meg a kicsit durvább játékokat. Mondjuk szárazon betolni a púzódba, és aztán mehet az orál. Na, benne vagy?

A csaj itt már szépen tiltotta is le. :D

A pasim meg itt röhögött, hogy milyen kár, épp most akarta neki felajánlani, hogy megdugatja egy kutyával is.

Finoman utalgatva, célozgatva N E M lehet lerázni a csajt, a te pasid meg még nem küldte el elég durván a búsba.

Mondjuk legközelebb kérd el a telóját, és írj neki vissza a nevében, hogy egyszer szívesen arcon vizelnéd, mert neked ez a vágyad van csak vele kapcsolatban... aztán kíváncsi lennék, mikor nyomul legközelebb.

Az, hogy "már találtam másik helyet a vonaton", az nem lerázás, az terelés.

Szóval lehet, hogy itt nem a csajjal vannak ám a bajok, hanem a pasiddal, aki talonba tartja a másikat. Addig nincs köztük semmi, amíg bezavarsz a képbe, de ha lenne két nap mosolyszünet, biztos lehetsz benne, hogy ott pörgetné a farkán, amint a lábad kitetted az ajtón.

Az lenne talán a legjobb, ha közlöd a pasiddal, hogy neked itt volt elég, nem fogsz miatta stresszelni, neked olyan pasi kell, akinek nincs utánfutója. A TE pasidnak nem ír más csaj, de mivel neki írogatnak... így sajnos innentől nem a pasid.

És ha akar tőled valamit, megtalálja a módját, hogy letiltsa a csajt (amit nem is értek, miért nem tett meg eddig), ha meg beleegyezik, akkor nyugodj meg, hogy kúrogatnak ők azóta is, csak nem köti az orrodra.

2016. ápr. 29. 11:12
 8/22 A kérdező kommentje:

Fuuu ez brutál jó volt :D nagyon nevettem ezen :D Jó fej a barátod! :D

Az én esetemre visszatérve: A csaj utoljára 8-án írt sms-t a barátomnak. Akkor már kiakadtam, megmondtam a páromnak, h itt elég, küldje el rendesen. Megmutatta, h mit írt neki, majd elküldte. Igaz a te pasid durvaságát nem érte fel, de határozott volt benne, h "Ne keress, ne írkodj, tégy úgy mintha mi soha sem találkoztunk volna!". Utána fogta és letiltotta. A csaj azóta tudtommal nem kereste őt, de félek, h ez egy ideiglenesség és én már nem bízom a véletlenre a dolgokat...

2016. ápr. 29. 11:18
 9/22 anonim ***** válasza:
78%
Mar megint te? Ez a 3.kerdesed mar ugyanezzel a sztorival. A csaj nyomorek, a pasid meg nem fogja lekoptatni mert jo lesz talonban neki ha esetleg te mar nem leszel de kell valakit dugni. Ez semmi masrol nem szol. Ha meg te beszologatsz a csajnak azzal csak magadat egedet meg mindig hogy milyen feltekeny vagy ra. Amit baromira fog elvezni.
2016. ápr. 29. 11:22
 10/22 A kérdező kommentje:
#9 Mindig van egy újabb fejlemény és egy újabb pont, egy új megoldás elmélet... :) Köszönöm,h 3x is válaszoltál nekem, de ha számodra ennyire megterhelő újra olvasni, akkor legközelebb lapozz tovább kérlek! :)
2016. ápr. 29. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!